Most Wanted predstavlja spot za pjesmu "Ko zna đe"

"Spot je sniman u Budvi na više lokacija i iskoristili bi ovu priliku da se zahvalimo svima koji su učestvovali u realizaciji istog,” objasnio je Stefanegro.
334 pregleda 1 komentar(a)
most wanted, Foto: Facebook
most wanted, Foto: Facebook
Ažurirano: 25.12.2015. 16:15h

Budvanska rep grupa Most Wanted snimila je novi spot za pjesmu "Ko zna đe", koji premijeru ima na portalu "Vijesti".

Spot je radio Mladen Jevtić (Ikarus), muziku i aranžman potpisuju Most Wanted, a mastering Rajk.

Budvanski reperi izjavili su da "Ko zna đe" najavljuje njihov novi album koji je skoro gotov.

“Singl i spot su najava za novi album koji je 90 odsto gotov. Spot je radio nas dobar prijatelj Mladen Jevtic(IKARUS), muziku i aranžman smo radili mi, mix/mastering naravno Rajk. Spot je sniman u Budvi na više lokacija i iskoristili bi ovu priliku da se zahvalimo svima koji su učestvovali u realizaciji istog,” objasnio je Stefanegro.

"Snimali smo u Starom gradu, u kući prijatelja Mirka, budvanskim bulevarom od centra grada ka kružnom toku, a kasnije i u Markovićima. Pjesma govori o tome kako odlazimo odavde, zgroženi sredinom, negdje gdje nema toliko fukarluka, nemorala, lažnih osoba, iskvarene djece i loših vrijednosti, sa ciljem da pronađemo sebe", dodao je jedan od dvojice članova Most Wanteda.

On je kazao da su odlučili da ekranizuju ovu numeru jer je drugačija od svega što su do sada snimili.

"Spontano je nastala pjesama i nije klasicni hip-hop, odnosno ima prizvuke popa sa rep tehnikom u versovima", dodao je .

Njegov partner iz grupe, Rope, otkrio je da je album, koji će uskoro biti završen, sniman u studiju budvanskog rep kolektiva Radio Katakomba, a biće dostupan na YouTube servisu.

"Sadržaće desetak pjesama različitih žanrova - od šaljivih pjesama, 'undergrounda', do aktuelnih tema u državi, a svi dobro znamo što se ovdje čini. Dosta ljudi ne kapira da pokušavamo da napravimo jedinstvenu muziku koja nosi poentu i pouku, čak i u najtežim i najšaljivijim pjesmama i tako težimo ka 'otvaranju očiju' mlađim naraštajima i svim ljudima koji znaju da slušaju bez predrasuda. A nažalost živimo u zemlji gdje su osuđivanje i ljubomora trend i potreba, a nemoral tabu tema i način zivota,” istakao je reper.

On je dodao da će smatrati uspjehom ako dopre makar do jedne osobe, a ako ne "umrijeće pokušavajući". Iz Most Wanteda su kazali da je na snimanju spota bila odlična atmosfera i da se zahvaljuju svima koji su učestvovali u njegovoj realizaciji.

Bonus video: