Uoči koncerta u Podgorici, Stray Dogg objavio novi spot

Ovu i druge pjesme sa novog albuma publika će u Podgorici imati priliku da čuje u četvrtak, 26. novembra u KIC-u "Budo Tomović", gdje će Stray Dogg nastupiti u okviru promotivne turneje
1 komentar(a)
Stray Dogg, Foto: Privatna arhiva
Stray Dogg, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.11.2015. 19:08h

Srpski indi rok sastav Stray Dogg ekranizovao je prvi singl sa novog albuma "Come Along Wind", numeru "No One But You".

Autor spota je Ivan Stojiljković, montirala ga je Marija Šarac, a glavne uloge igraju Vladimir Vučković i Nataša Stanković.

Ovu i druge pjesme sa novog albuma publika će u Podgorici imati priliku da čuje u četvrtak, 26. novembra u KIC-u "Budo Tomović", gdje će Stray Dogg nastupiti u okviru promotivne turneje. Početak svirke koja će se održati u Velikoj sali je u 21 sat, a limitran broj ulaznica je pušten u prodaju po cijeni od šest eura. Karte se mogu kupiti na biletarnici KIC-a svakog radnog dana od 9 do 20 časova. Organizator koncerta je Studentski radio "KRŠ".

Stray Dogg je u aprilu imao prve svirke u Podgorici, kada je dva puta svirao u "Gavrošu", a prvi nastup u Crnoj Gori imao je na kotorskom Sea Rock festivalu prošle godine.

"Come Along Wind" je treće studijsko izdanje šestočlane grupe, nasljednik uspješnog i hvaljenog "Fire's Never Wrong" iz 2012, a može se besplatno preslušati i preuzeti na Bandcamp stranici benda, dok bi fizičko izdanje trebalo da izađe do kraja novembra.

Bonus video: