Cane ne bi stao iza svakog teksta

Ono što daje posebnost pjesmi "Korak dalje" je što kultni pjevač “Brejkersa” Cane , preko za njega neuobičajeno vesele muzike, ne pjeva svoj tekst
92 pregleda 1 komentar(a)
Stuttgart Online, Foto: Screenshot (YouTube)
Stuttgart Online, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 17.11.2015. 20:29h

Beogradski rok sastav “Stuttgart Online” objavio je spot za pjesmu "Korak dalje" koji se može pogledati na Jutjub servisu, a na novoj numeri ugostili su pjevača “Partibrejkersa” Zorana Kostića Caneta, gitaristu “Jarbola” Borisa Mladenovića i Dalibora Popovića za saksofonom.

"Spot je snimljen u istom studiju u kom je snimljen i audio, u 'Studiju 53', odnosno kako to Cane voli da kaže u 'klinici Petrović'. Ja sam ga režirao, uz svesrdnu pomoć Saše Tomića i Romane Slaćala koji su brzopotezno snimili čitavu stvar. Dobra je atmosfera bila na snimanju, vrhunac produktivnosti", ispričao je za "Vijesti" Bojan Slaćala, basista i pjevač koji uz bubnjara Marka Barišića čini grupu “Stuttgart Online”.

Ono što daje posebnost pjesmi "Korak dalje" je što kultni pjevač “Brejkersa” Cane , preko za njega neuobičajeno vesele muzike, ne pjeva svoj tekst.

"On ne bi stao iza svakog teksta i vrlo mi je drago što je prepoznao kvalitet i ispjevao moj tekst. Do saradnje je došlo pošto se svi družimo tu u 'Bigzu', gdje Cane od nedavno vježba sa svojim novim bendom 'Škrtice', isto u studiju Petrovića. Prosto kad se čovjek bavi rokenrolom, nekako te uvijek život dovede do takve saradnje i odmah mu se dopao i tekst i muzika, pa je objeručke, na obostrano zadovoljstvo, pristao da radimo. Ne samo on, nego i Boris Mladenović, čiji uticaj nije ništa manji, kao i Dalibor Popović. Još kad se doda ritam sekcija koju činimo nas dvojica, imate perfektnu kombinaciju", ističe Slaćala.

"Korak dalje" je peta pjesma sa aktuelnog albuma beogradskog sastava koji nosi naziv "Štutgart na vezi". Slaćala i Barišić odlučili su se da objavljuju pjesmu po pjesmu, a na svakoj od numera su ugostili makar jednog od protagonista aktuelne srpske rok scene i taj trend će se, kako su otkrili "Vijestima", nastaviti.

"U pripremi su još dva singla, takođe sa gostima, ali ne ćemo sada otkrivati kojim, neka to, ipak, bude malo iznenađenje", kazao je Slaćala.

Bonus video: