Exit i Sea Dance među prva tri na putu do evropske titule

Aktuelni vlasnik titule, Sea Dance, u konkurenciji sa preko 60 festivala iz 17 zemalja, među kojima su čuveni Best Kept Secret, In music, Melt!
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Marko Ristić
Sea Dance, Foto: Marko Ristić
Ažurirano: 09.11.2015. 14:42h

Ostalo je još samo tri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade, a iz Holandije je organizatorima Sea Dance-a stigla nezvanična informacija da su po broju glasova publike iz cijelog svijeta i Exit i Sea Dance među prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji.

"Preostala tri dana biće presudna, jer upravo glasovima u finišu publika daje završnu riječ. Svi koji glasaju do četvrtka 12. novembra, ujedno mogu da osvoje VIP ulaznice za vodeće festivale širom Evrope", navode iz organizacije Sea Dance-a.

OVDJE možete glasati

Aktuelni vlasnik titule, Sea Dance, u konkurenciji sa preko 60 festivala iz 17 zemalja, među kojima su čuveni Best Kept Secret, In music, Melt!, Volt i Berlin festival, brani osvojenu titulu, a poziv na glasanje tim povodom uputio je i jedan od članova "Who See"- Dejan Dedović Dedduh:

"Mi koji volimo muziku na plažu, idemo na festival Sea Dance na Jazu, u Evropi najbolji odrali smo branšu, sad ne damo titulu svi se ovdje slažu."

Bonus video: