Album "Moj svijet" najprodavaniji u Hrvatskoj

Album "Moj svijet" sastoji se iz 14 pjesama, među kojima su i "Korov", "Zar je kraj", "Moj svijet", "Zbog nas", "Još volim te" i "Novembar", a u Crnoj Gori se može kupiti u svim većim prodavnicama i na kioscima po cijeni od 3,99 eura
97 pregleda 6 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Zoran Đurić
Sergej Ćetković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.11.2015. 17:58h

"Moj svijet", novi album Sergeja Ćetkovića, prošle nedjelje je bio najprodavanije izdanje u Hrvatskoj, saopštila je izdavačka kuća crnogorske pop zvijezde.

Za hrvatsko tržište šesti studijski album crnogorskog kantautora izdala je Croatia Records, i to 30. oktobra, a u okviru promocije svojih novih pjesama Sergej će osmog novembra prirediti i koncert u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Ovo će biti prvi nastup Sergeja i njegovog benda pred hrvatskom publikom, a pjevač je za hrvatske medije izjavio da očekuje uglavnom žensku publiku na svom koncertu, što će, kako je rekao, biti dobro, jer će privući i mnogo neženja.

Album "Moj svijet" sastoji se iz 14 pjesama, među kojima su i "Korov", "Zar je kraj", "Moj svijet", "Zbog nas", "Još volim te" i "Novembar", a u Crnoj Gori se može kupiti u svim većim prodavnicama i na kioscima po cijeni od 3,99 eura.

Ćetković potpisuje muziku i tekst za sve numere na albumu, a pored stalnih saradnika Vladana Popovića Popa i Marka Milatovića, na ovom izdanju aranžeri su makedonski kompozitor Darko Dimitrov, te hrvatski autori Pegi Martinjak i Miroslav Vesić.

Bonus video: