"Oživjeli" Mare: Poslušajte novu pjesmu Boža Bulatovića

"Jedno je sigurno - snimiću nakon "Istine o Mari" pjesmu koju dugujem mjestu gdje sam rođen, jedna takođe vrlo emotivna iskrena pjesma i znam da će se zvati "Tebi dužan"
613 pregleda 8 komentar(a)
Božo Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Božo Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 26.11.2018. 08:16h

Pjesma "Mare" podgoričkog muzičara Božar Bulatovića nakon skoro dvije decenije dobija nastavak.

Bulatović je danas objavio spot za pjesmu "Istina o Mare", koja je nastala kao želja da pjesmu koja je obilježila njegovu karijeru oživi u novom ruhu.

Aranžman za "Istinu o Mare" radila je ekipa iz studija „Stivi“ - Ivan Ivanović i Stefan Pantović, koji su i odsvirali sve instrumente .

Mastering je rađen u studiju „O“ Olivera Jovanovića u Beogradu.

Na pitanje da li je ovo početak intezivnijeg studijskog rada, Bulatović kaže:

"Moguće da jeste, muziku sam uvijek radio kad osjetim potrebu za stvaranjem, koliko će me to držati još uvijek ne znam, ali jedno je sigurno - snimiću nakon "Istine o Mari" pjesmu koju dugujem mjestu gdje sam rođen, jedna takođe vrlo emotivna iskrena pjesma i znam da će se zvati "Tebi dužan". Da li će se to kasnije razvijati u pravcu snimanja albuma, to već ne mogu reći, mislim da je to sad i besmislenio raditi i to je jasno svima koji se bave muzikom i uglavnom se i radi sistemom „ pjesma spot, pjesma spot“. Nažalost, danas se muzika sve više gleda, a sve manje sluša."

Bonus video: