EKRANIZACIJA PJESME "JEDNOM DNEVNO"

Karan zove publiku da učestvuje u novom spotu

Popularni splitski pop pjevač pozvao je publiku širom regiona da učestvuje u ekranizaciji pjesme koju opisuje kao „mali ljubavni muzički recept“ za Dan zaljubljenih
216 pregleda 0 komentar(a)
Karan, Foto: Youtube (Screenshot)
Karan, Foto: Youtube (Screenshot)

Popularni splitski pop pjevač Goran Karan pozvao je publiku širom regiona da učestvuje u ekranizaciji njegove pjesme “Jednom dnevno”, koju opisuje kao „mali ljubavni muzički recept“ za Dan zaljubljenih.

„Ukoliko se slažete sa porukom pjesme (može se preslušati na servisu Youtube) i želite da vašim poljupcem začinite video, onda, u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi, dođite s najdražom osobom na ono posebno “vaše” mjesto. Okrenite vaš telefon vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, zatim zamolite nekog da snimi vaš poljubac. Neka to, za potrebe ovog spota, bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi“, objasnio je muzičar. Oni koji „silom prilika nisu s voljenom osobom“, mogu poslati poljubac u kameru, poljubiti fotografiju ili na neki drugi „poseban“ način osmisliti svoj „poljubac u boci“, naveo je Karan. Učesnici moraju biti punoljetni, a snimke do 25. januara mogu poslati na mail goranjednomdnevno@gmail.com, besplatnom aplikacijom wetransfer. Dvadeset najboljih radova članova „ekskluzivnog kluba Dobrovoljnih davatelja poljubaca“ izabraće Karan i reditelj Željko Petreša i oni će biti dio spota koji je najavljen za Dan zaljubljenih. Ostatak videa pjevač trenutno snima u Šibenskom kazalištu. „To je sedmi ili osmi spot u nizu, koji snimam na šibenskom području. Tu sam se toliko odomaćio da razmišljam o zahtjevu za stambeni kredit! Šalu na stranu, u Šibeniku imam provjereno dobrog reditelja Željka Petreša. To je njegova teritorija, a meni nije nikakav problem da skoknem do tamo. Odlučili smo da krenemo iz pozorišta, jer je to idealno mjesto da se obave neke logističke stvari vezane za spot“, ispričao je Karan za Slobodnu Dalmaciju i dodao da od kreativnosti njegovih fanova zavisi kvalitet spota. “Želimo da prikažemo kako izgleda nepatvorena, iskrena ljubav“, istakao je pjevač koji će ljubavno započetu godinu, nastaviti u istom maniru, projektom „Moja ostavština je ljubav“. “Moje pjesme djeluju kao emocionalna kiropraktika. Ljudima, u prenesenom značenju, namještaju srce. Pjesma je, kako je kazao Đelo Jusić, emocionalni telegram”, smatra on. S. S.