Lazar i Nikola dobili karte za nastup DJ Oxia

Olivije Rejmon, koji nastupa pod pseudonimom Oxia, vlasnik je čuvene Goodlife etikete, zaljubljenik u crnačku muziku koji je od 1991. na sceni
0 komentar(a)
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.10.2015. 13:53h

Portak "Vijesti" nagrađuje čitaoce Lazara Sekulića i Nikolu Vukovića dva puta po dvije karte za nastup poznatog francuskog tech house DJ i producenta Oxia u subotu 17. oktobra u kotorskoj diskoteci "Maximus".

Oni su bili najbrži najbrži u slanju svojih podataka na mail portal@vijesti.me

Dobitnike će karte čekati na ulazu u diskiteku "Maximus".

Početak žurke zakazan je za 23 sata, ulaz će do ponoći koštati pet, a nakon toga osam eura.

Kao domaća podrška nastupiće Fahrudin Krcić i Budo Šuković.

Olivije Rejmon, koji nastupa pod pseudonimom Oxia, vlasnik je čuvene Goodlife etikete, zaljubljenik u crnačku muziku koji je od 1991. na sceni.

Oxia iza sebe ima dva albuma i brojne uspješne singlove i EP-eve, a njegova kompozicija "Domino" spada među najuticajnije moderne techno numere koja se našla na plejlistama mnogih uticajnih DJ-eva, a na YouTube servisu ima preko 10 miliona pregleda. Francuski DJ vlasnik je Beatport Music Awards nagrade u konkurenciji "Best tech-house production" i ta najpopularniju traku godine na Resident Advisor DJ Chartu.

Autor je brojnih veoma popularnih remiksa, a sarađivao je sa poznatim imenima iz svijeta elektronske muzike kao što su Miss Kittin, Mesparrow, Scalde...

Bonus video: