Oliver Mandić dolazi na premijeru pjesme "Ljuljaj me nežno" u izvođenju Slavka Kalezića

Kalezić je dodao da je melodija ostala ista, kao i tekst koji je napisala Marina Tucaković, ali da je aranžman koji potpisuje Marko Drežnjak potpuno drugačiji i da će numera biti u trap stilu sa primjesama dub stepa.
195 pregleda 7 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Vesko Belojević
Slavko Kalezić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.09.2015. 15:57h

Crnogorski glumac i pjevač Slavko Kalezić Vijestima je otkrio da je za kultnu numeru “Ljuljaj me nežno” dobio autorska prava od muzičara Olivera Mandića. On će je premijerno izvjesti u okviru svog 50-minutnog šoua u KIC-u Budo Tomović, koji će se održati na njegov rođendan 4. oktobra od 20 sati.

“Pjesma na kojoj sam radio nekoliko mjeseci, koja je 30 godina veliki hit, zaslužuje takvu vrstu promocije. Ja sam glumac, neko ko je u Crnoj Gori utelemljio one man show kao pozorišni pravac i u okviru toga ću prezentovati svoju verziju pjesme 'Ljuljaj me nežno'”, najavio je Kalezić, koji tvrdi da će ovaj performans biti deset stepenika iznad njegovog prethodnog “Sna o vječnosti”.

On je dodao da je melodija ostala ista, kao i tekst koji je napisala Marina Tucaković, ali da je aranžman koji potpisuje Marko Drežnjak potpuno drugačiji i da će numera biti u trap stilu sa primjesama dub stepa.

Novu verziju pjesme čuće i njen izvođač, Oliver Mandić, koji će sa suprugom Majom i kćerkom Hanom prisustvovati premijeri u Podgorici, rekao je Kalezić. Na pitanje kako je došlo do saradnje sa njim, glumac je odgovorio da je ideju dobio nakon što je “Ljuljaj me nežno” izveo u okviru takmičarske rijaliti emisije “X faktor”.

“Došao sam do njegovog broja, ali mi se nije javljao niti odgovorio na poruke, ali ja nisam odustao. Pretpostavio sam da ima privatne ili druge poslovne obaveze. Nakon tri mjeseca mi je pozvonio telefon i kada sam vidio da me zove Oliver doživio sam pozitivni šok”, prepričao je glumac i pjevač i dodao da Mandić nije želio da mu naplati autorska prava već mu ih je ustupio.

Bonus video: