Mladi uživali u Sergejevim pjesmama

Oni koji još nisu ili su tek počeli da idu u srednju školu činili su najveći dio mase, a publika je vriskom pozdravila Sergeja
52 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 19.09.2015. 21:44h

Više stotina posjetilaca napunilo je atrijum “Capital Plaze” (zdanja do sada poznatog kao “Atlas Capital Centar”) u Podgorici kako bi uživali u muzičkom programu kojim je obilježeno otvaranje tog objekta, a čija glavna zvijezda je bio popularni crnogorski kantautor Sergej Ćetković.

Oni koji još nisu ili su tek počeli da idu u srednju školu činili su najveći dio mase, porodice, parovi, tinejdžeri razdragano su trčali okolo, a kada je Ćetković uz vrisku izašao na binu slili se ispred, povadili telefone da ovjekovječe trenutak i zapjevali uglas sa vjerovatno trenutno najpopularnijim crnogorskim muzičarem.

“Dobro veče rodni grade, dobro došli u ovaj prelijepi objekat”, poručio je Ćetković i odmah na startu tražio od publike da digne ruke uvis i preda se njegovim hitovima “Moj svijet”, “Kad bi htjela ti”, “I da znam gdje”... Atmosfera je bila dovoljno vrela da poznatog pjevača već poslije druge pjesme natjera da skine sako, a publika toliko bučna da je često nadglašavala Ćetkovića.

To i nije bilo toliko teško, budući da je utisak da je zvuk mogao biti jači, pa su muzičare između pjesama i voditelje programa Iliju Pejovića i Dajanu Golubović Pejović teško razumjeli oni koji nisu stajali u prvim redovima.

Prije nastupa Ćetkovića publika je imala priliku da vidi logo “Capital Plaze” kroz 3D hologram i zabavlja se uz strane i domaće pop rok hitove koje je izvodila grupa Highway. Podgorički bend se za razliku od nastupa u “X factoru” koji im je donio popularnost predstavila u električnoj varijanti i odsvirala i svoj singl “Bar na kratko”, a tokom njihove svirke u masi su se pojavili i plesači na štulama.

Proslava otvaranja “Capital Plaze” je od 18 časova počela programom za djecu, uz muzičku podlogu Mr Joolsa i pomenute plesače, a zatim se na binu popeo jedan od najpoznatijih mališana među crnogorskim pjevačima Jovan Aleksić.

Jedan od superfinalista i predstavnik Crne Gore na takmičenju “Pinkove zvezdice” izvodio je uglavnom domaće pop hitove i opravdao dosadašnje uspjehe u pomenutoj emisiji. Program je sinoć nakon Ćetkovićevog koncerta zatvoren vatrometom uz ovacije prisutnih.

Galerija

Bonus video: