Trenutak za predah od stresa

“'Elemental' u sivilu svakodnevice uspijeva da nađe momenat u kojem možemo sami sebi da se nasmijemo i, barem u trajanju pjesme, prihvatimo sanjarsku perspektivu koja se ogleda u stihovima i muzici. U doba kad pesimizam nagriza sve segmente društva, zagrebački bend kroz 'Sve je moje tuđe' nudi trenutak za predah od stresa”
0 komentar(a)
elemental_1, Foto: FACEBOOK
elemental_1, Foto: FACEBOOK
Ažurirano: 12.09.2015. 13:44h

Zagrebački bend “Elemental” u ponedjeljak će premijerno predstaviti novi singl “Sve je moje tuđe”, a ujedno će biti objavljen i spot za tu numeru.

Prema najavi, u pitanju je poletna numera koja se na humorističan i auto-ironičan način poigrava sa temama ljubavi, bijega „trbuhom za kruhom“, podstanarstva, tuđih kreveta i materijalnih dobara koja stanu u jedan kofer.

“'Elemental' u sivilu svakodnevice uspijeva da nađe momenat u kojem možemo sami sebi da se nasmijemo i, barem u trajanju pjesme, prihvatimo sanjarsku perspektivu koja se ogleda u stihovima i muzici. U doba kad pesimizam nagriza sve segmente društva, zagrebački bend kroz 'Sve je moje tuđe' nudi trenutak za predah od stresa”, piše u najavi.

Fanovi sastava ipak neće premijerno čuti ovu pjesmu, jer ju je “Elemental” u posljednja dva mjeseca izvodio u okviru repertoara na koncertima u regionu, pa i na Lake festu u Nikšiću.

“Tekst je za mene relativno nov, pa ga pišem na rukama”, kazala je tada za Vijesti Mirela Priselac, poznatija kao Remi.

Ona je otkrila da se spot snimao nekoliko dana u Zagrebu.

“Elemental” je nedavno objavio i numeru “Goli i bosi”, koja je bila veoma slušana, pa se nada da će jednak uspjeh postići i novi singl.

Premijera spota je zakazana za 20 sati na MTV kanalu, a nakon toga ukoliko se dopadne publici koja svake nedjelje glasa, numera bi se mogla naći na regionalnoj top listi Domaćica.

Bonus video: