Sergej Ćetković s Felinijem u Italiji snimio dva spota

„Forkoneu se dopala moja muzika, pogotovo pjesme koje će se naći na novom CD-u. Serđo je divan čovjek i veliki profesionalac jakog karaktera”, kaže Ćetković za "Vijesti"
258 pregleda 5 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Sergej Ćetković/Facebook
Sergej Ćetković, Foto: Sergej Ćetković/Facebook
Ažurirano: 12.09.2015. 07:39h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković je proteklih dana boravio u Italiji, između Rima i Firence, u egzotičnim predjelima Toskane, gdje je uz pomoć poznatog italijanskog režisera i direktora fotografije Đanluke Felinija i njegove ekipe ekranizovao svoje dvije nove pjesme.

Mnogobrojna italijanska ekipa, koja je realizovala veliki broj muzičkih spotova i sarađivala sa mnogim evropskim muzičkim zvijezdama, snimala je nekoliko dana na lokacijama u Toskani, Umbriji, Ćita Dela Pijeve i Banjoređu.

"Ovo je moja prva saradnja sa Đanlukom Felinijem, mladim i talentovanim italijanskim režiserom i direktorom fotografije čiji rad pratim već nekoliko godina i koji je sarađivao sa mnogim svjetskim zvijezdama poput Tokio hotela i drugih. Snimanje je trajalo pet dana na nekoliko lokacija u Umbriji, Toskani... U jednom od spotova glavnu ulogu tumači Serđo Forkone, poznati italijanski glumac koji u svojoj biografiji ima mnogo igranih filmova i TV serija", otkrio je Vijestima Ćetković.

Pored Forkonea u spotovima se pojavljuju i Đakomo Karoleji, Kuki Kembel, Nikol Felini, Aliće Tatiki…

O tome kako se Folkoneu, ali i ostatku ekipe svidjela njegova muzika, pjevač je kazao:

"Veoma mu se dopala moja muzika, pogotovo pjesme koje će se naći na novom CD-u. Serđo je divan čovjek i veliki profesionalac jakog karaktera koji će publika prepoznati u mojoj novoj muzičkoj priči", siguran je Ćetković.

Kasting direktor ovog projekta bio je Ivo Romanjoli, asistent kamere Andrea Poli.

"Jako je bitno sarađivati sa ljudima koji imaju sličan senzibilitet i sa kojima ste na istoj talasnoj dužini. Bili smo dobar tim i dopunjavali se idejama tokom snimanja. Kao dio ekipe, kome dugujemo veliku zahvalnost u organizaciji pomogli su i prijatelji Pjetro Kavalkante i veliki italijanski autor Vinćenco Inćenco, koji je svojevremeno na italijanskom jeziku napisao tekst za pjesmu “Pogledi u tami”, koju sam izveo u beogradskoj Areni 2013. godine sa napolitanskim glumcem i pjevačem Salom da Vinčijem", podsjeća Ćetković i otkriva da će CD uskoro biti gotov i publika će imati priliku da uživa u devet novih pjesama i pet singlova koje je objavio posljednjih godina.

Projekat "Moj svijet" pojaviće se u prodaji u čitavom regionu početkom oktobra.

Bonus video: