NOVIM SPOTOM OBRADOVAO FANOVE

Cetinski: „Mjesečar” za sve koji to jesu i njihove hrabre bolje polovine

Veliki balon u obliku Mjeseca, koji je kružio iznad ruku posjetilaca koncerta i bosonogi pjevač obučen u šarenu pidžamu svakako su izazvali oduševljenje publike, pa je, kako objašnjava Toni, upravo pulska Arena bila pravo mjesto za snimanje spota
0 komentar(a)
Toni Cetinski, Foto: Miloš Ćetković
Toni Cetinski, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 08.09.2015. 17:33h

Hrvatski pjevač Toni Cetinski objavio je spot za svoj novi singl “Mjesečar”.

Video je zapravo snimak sa njegovog koncerta u Puli, tokom kojeg je pjevač prvi put izveo ovu baladu.

Veliki balon u obliku Mjeseca, koji je kružio iznad ruku posjetilaca koncerta i bosonogi pjevač obučen u šarenu pidžamu svakako su izazvali oduševljenje publike, pa je, kako objašnjava Toni, upravo pulska Arena bila pravo mjesto za snimanje spota.

“Zaista sam srećan kada čujem kako zvuči 'Mjesečar'. Pjesmu posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovinama koje to stoički podnose”, izjavio je Toni Cetinski o svojoj novoj pjesmi za koju muziku i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, a aranžman Nikša Bratoš.

Numera “Mjesečar” 11 nedjelja ne silazi sa prvih pozicija nacionalne top liste. Cetinski će pjevati 19. septembra na Dvorskom trgu na Cetinju, a uz njega će nastupiti i “Teška industrija”. Koncertom koji će početi u 19 časova završava se manifestacija “Ljeto u Prijestonici”.