Sivilo sa pjesmom “No.1” zauzeo prvo mjesto na Domaćici

U okviru projekta “Ljeto kada su me krunisali”, Sivilo svake srijede premijerno objavljuje po jednu numeru
0 komentar(a)
Sivilo, Foto: Sivilo/Facebook
Sivilo, Foto: Sivilo/Facebook
Ažurirano: 18.08.2015. 15:38h

Crnogorski reper Balša Krkeljić – Sivilo, našao se ove nedjelje na prvom mjestu MTV liste Domaćica sa pjesmom simboličnog naziva “No.1”, sa kojom je i započeo objavljivanje numera sa albuma “Ljeto kada su me krunisali”.

“Pjesma se zove 'No.1' što može da znači i broj jedan, ali i niko (no one), motivaciona je i inspirativna i veoma mi je milo što se našla na prvom mjestu, jer je to pokazalo da ljudi imaju sluha i slušaju tu muziku i što na prvom mjestu nije neka pop pjesma, već agresivna hip hop numera”, kazao je za Vijesti Sivilo.

U okviru projekta “Ljeto kada su me krunisali”, Sivilo svake srijede premijerno objavljuje po jednu numeru već dva mjeseca, a jedino je prošle sedmice fanove uskratio za novu pjesmu.

“Zato što smo prošle srijede imali nastup na Lake festu i to je za mene takođe bila bitna siva srijeda, jer je bio veliki koncert, jedan od naših najboljih nastupa, na kojem je bilo puno ljudi, oko 600 samo tokom našeg nastupa i to mi je veoma drago... Eto pravi fanovi su umjesto jedne pjesme dobili 17 uživo izvedenih”, poručio je podgorički reper.

Zbog toga će sjutra nadoknaditi “propust” objavljivanjem dvije numere, od kojih je želio unaprijed da otkrije naziv samo jedne - “Daj gas”.

“Svakog mjeseca imamo za svačiji ukus ponešto. 'No.1' je dobila kvalitetan spot i zahvalio bih se mediatagu na njemu, jer ga je MTV prepoznao i stavio na Domaćici. Nakon te pjesme stigla je 'Ceca' koja je takođe postala hit, a tipujem i na 'Daj gas' u kojoj takođe istražujem novi pravac”, istakao je Sivilo.

“Pored 'No1' koja je agresivna rep pjesma i 'Cece' koja je zabavna, ali kontroverzna, sa 'Daj gas' želim da vidim koliko mogu sa svojom muzikom da uđem u klubove i diskoteke”, otkrio je on i podsjetio da nakon objavljivanja ove dvije numere, fanovi mogu očekivati još tri.

Bonus video: