Miljan i Boško uživaće u nastupu Neelixa u Maximusu

Izdao je nekoliko albuma i veliki broj trekova i remixa za različite etikete iz svih djelova svijeta, a jedna od njih je Millenium Records sa proslavljenim albumom “Same things but different”
0 komentar(a)
Neelix, Foto: Maximus
Neelix, Foto: Maximus
Ažurirano: 03.08.2015. 16:55h

Njemački DJ i producent psy trance i progressive trance zvuka Henrik Twardzik aka Neelix nastupiće u utorak, 4. avgusta, u kotorskoj diskoteci Maximus, a portal Vijesti nagradiće Miljana Bubanju i Boška Delića sa po dvije ulaznice.

Oni su bili najbrži u nagradnoj igri. Karte će ih čekati na ulasku u diskoteku.

Neelix je jedan od osnivača prestižne hamburške etikete Glamour Studios.

Izdao je nekoliko albuma i veliki broj trekova i remixa za različite etikete iz svih djelova svijeta, a jedna od njih je Millenium Records sa proslavljenim albumom “Same things but different”.

Kada je poslije par godina DJ–inga odlučio producirati sopstvenu muziku, njemački DJ i producent snima traku “Neelix – The Fourth” koju izdaje za NOVA TEKK. Uslijedila je i kompilacija pod imenom Maverixx koja je praćena velikim brojem izdanja za različite etikete iz svih djelova svijeta. To su samo neki od dostignuća u njegovoj bogatoj višegodišnjoj karijeri. Stoga, ne propustite nevjerovatnog artista trance zvuka u Maximusu, poručuju iz kotorske diskoteke.

Prethodno je gostovao na mnogim open air i indoor eventima širom svijeta: Njemačkoj, Švedskoj, Danskoj, Grčkoj, Austriji, Velikoj Britaniji, Belgiji, Holandiji, Izraelu i Meksiku.

Kao domaća podrška nastupiće DJ Shogan

Cijena ulaznice iznosi 5 eura do ponoći, nakon toga 8 eura.

Bonus video: