Portal Vijesti vas vodi na White party

Radomir Papović, aka. Big R za 20 godina, koliko se nalazi na muzičkoj sceni regiona, postao je resident nekoliko klubova i diskoteka, te nastupao rame uz rame sa skoro svim svjetskim zvijezdama elektronske muzičke scene
0 komentar(a)
White party, Foto: Maximus
White party, Foto: Maximus
Ažurirano: 23.07.2015. 14:32h

Portal Vijesti dva najbrža čitaoca nagrađuje sa po dvije ulaznice za veliku ljetnju žurku White party koja je zakazana za 25. jul u diskoteci Maximus u Kotoru.

"Već je svima poznato, dress kod je isključivo bijela boja. Učinimo ovu noć još više očaravajućom. Kroz fantastično veče gdje se smijenjuju tama večeri, svjetla lasera i bijelina vaše odjeće voziće vas Radomir Papović, aka Buco Tzar (Big R) koji nam dolazi pravo sa Petrovaradina. Očekujemo energičan set usklađen kvalitetnim mixom pravaca komercijalnog i underground zvuka u čuvenoj areni diskoteke Maximus, koja će definitivno zasijati pod svjetlima reflektora, a dance podijum pretrpjeti zemljotres pod nepokolebljivom palicom Big R–a", obećavaju iz Maximusa.

Radomir Papović, aka. Big R za 20 godina, koliko se nalazi na muzičkoj sceni regiona, postao je resident nekoliko klubova i diskoteka, te nastupao rame uz rame sa skoro svim svjetskim zvijezdama elektronske muzičke scene.

U Maximusu najavljuje zabavu za pamćenje i, kako kaže, raduje se ponovnom susretu sa crnogorskim clubberima ali posjetiocima Maximusa iz svih djelova svijeta.

Cijena ulaznice je do ponoći 3, a nakon toga 6 eura.

Bonus video: