Kako doći na Sea Dance

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva - Jaz, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 08.07.2015. 13:14h

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbijedio organizovani autobuski prevoz iz gotovo svih crnogorski gradova ka plaži Jaz u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 15. do 18. jula.

Planirani su organizovani polasci:

  • Autobusi iz Podgorice kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 18. jula, svakog dana u 17 sati, a mjesto polaska je autobusko stajalište kod Sahat kule.
  • Autobusi iz Nikšića kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 18. jula, svakog dana u 16 sati, a mjesto polaska kod glavne Autobuske stanice.
  • Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 18 sati a mjesto polaska je ispred Sportske sale u Igalu, preko puta Institita. Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 17 sati sa platoa kod Male plaže.
  • Autobusi iz Bara, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 17.45 sati a mjesto polaska je ispred SC Topolica.
  • Autobusi iz Bijelog Polja, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 14.30 sati, a mjesto polaska je ispred hotela Bijela Rada.
  • Autobusi iz Tivta, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 19.15 sati, a mjesto polaska je kod benzinske pumpe preko puta crkve Svetog Save.
  • Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 18.50 sati, a mjesto polaska je ispred tržnog centra Kamelija.
  • Autobusi iz Petrovca, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 18.15 sati, a mjesto polaska je kod gradske pijace.

Povratak sa Jaza za sve autobuse predviđen je u 05 sati ujutro.

Cijena karte u jednom pravcu iz Podgorice je 8 eura, iz Nikšića 10 eura, Bijelog Polja 15 eura, Ulcinja 9 eura, Bara 6 eura, Herceg Novog 8 eura, Kotora 5eura, Petrovca 5eura i Tivta 5 eura po osobi. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus prije samog polaska.

Svi autobusi imaće na sebi oznaku Sea Dance prevoza do Jaza.

Shuttle bus servis na relaciji Budva - Jaz

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva - Jaz, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus - najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca. Svi polasci iz Budve biće organizovani sa stajališta kod zgrade Tre Canne.

Cijena karte za jednu vožnju iznosiće 1.5 eura i kupovaće se kod vozača.

Za neograničen broj vožnji u periodu od 4 dana festivala, dostupan je četvorodnevni paket po cijeni od 15 eura, koji važi u periodu od 10 sati ujutro 15. jula do 10 ujutro 19. jula.

Za boravak od 7 sedam dana na Jazu, dostupan je paket za neograničen broj vožnji u periodu od 7 dana festivala, po cijeni od 25 eura, koji važi u periodu od 10 sati ujutro 13. jula do 10 ujutro 20. jula.

Narukvice za shuttle busove se mogu kupiti online na sajtu: www.exittrip.org, kao i lično na recepciji kampa na Jazu.

Bonus video: