Van Doorn u Budvi promoviše nove hit singlove

0 komentar(a)
Sander Van Doorn
Sander Van Doorn
Ažurirano: 08.07.2015. 10:31h

Holandska DJ zvijezda, Sander Van Doorn, za predstojeću turneju u okviru koje će u petak 10. jula posjetiti i diskoteku Top Hill, na velikoj promotivnoj žurci ovogodišnjeg Sea Dance festivala, pripremio je nove singlove.

Među njima je numera Ori Tali Ma, koja je izašla u aprilu ove godine, pod Van Doornovom ektiketom Doorn records, odmah se etablirajući kao ultitmativni clubberski hit.

“Sa Doorn Records stvorili smo platformu za stvaranje unikatne i originalne muzike, i u prethodnom periodu smo se dosta proširli. Uradićemo sve da naša izdavačka kuća nastavi tim putem. Tako da ću na predstojećoj turneji vrtjeti svoje nove trake, posebno Ori Tali Ma”, izjavio je Van Doorn u intervjuu za magazin siam2nite.

Tokom ove godine, Van Doorn je objavio tri uspješne numere: “Rage” u saradnji sa holandskim kolegama Firebeatz & Julian Jordan, “Phoenix” u saradnji sad DJ-em R3hab i “Ori Tali Ma”. Poznat po tome da voli kombinuje house sa različitim muzičkim pravcima, Van Doorn pirznaje da je za dobar set potrebna hrabrost i spremnost na rizik.

Bonus video: