Svi na Sea Dance (VIDEO)

Za ovogodišnje drugo izdanje Najboljeg evropskog festivala vlada ogromno interesovanje turista iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Sjeverne i Južne Amerike, među kojima prednjače gosti iz Zapadne Evrope, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije
77 pregleda 0 komentar(a)
Sea Dance festival, Foto: Sea Dance
Sea Dance festival, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 04.07.2015. 12:49h

Ostalo je još samo deset dana do početka Sea Dance festivala.

Za ovogodišnje drugo izdanje Najboljeg evropskog festivala vlada ogromno interesovanje turista iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Sjeverne i Južne Amerike, među kojima prednjače gosti iz Zapadne Evrope, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije. Program na preko 7 bina sa više od 100 izvođača pratiće za 50 odsto više turista u odnosu prošlu godinu! Njima će se pridružiti i brojne crnogorske javne ličnosti priznati voditelji, novinari, reditelji, glumci, muzičari, umjetnici.

Među brojnim prijateljima festivala ove godine našli su se Ilija i Dajana Pejović, Aleksandra Nedić, Stefan Strugar, Marija Božović, Ivan Vukčević, Dušica Vugdelić, Vuk Perović, Damir Murseljević, Marija Perović i zvijezde muzičkog rijalitija X Factor, Highway bend.

Svi su jednistveni u ocjeni. Svojim eksluzivnim nastupom na Jazu, The Prodigy će definitivno napraviti spektakl za pamćenje, a Vuk Perović nema dileme:

"Mislim da poslije tog datuma, ništa više neće biti isto". Aleksandra Nedić i Ivan Vukčević sa nestrpljenjem očekuju koncert britanskog sastava, jer smatraju da se ni na jednom drugom koncertu ne može osjetiti energija koju The Prodigy imaju:

"The Prodigy je pisao istoriju dens muzike u Evropi, Sea Dance polako piše istoriju festivala u Crnoj Gori".

Članovi Highway benda, pored nastupa sastava The Prodigy, sa nestrpljenjem očekuju nastup sjajne Roisin Murphy. Uvježbavanje refrena njenih pjesama je počelo, pa su momci to u videu i demonstrirali.

Marija Božović, Dajana Pejović i Damir Murseljević su saglasni da je ova sjajna umjetnica muzička ikona 20. vijeka, koja će na Sea Dance-u prirediti muzički hedonistički raj. Novinar Stefan Strugar, uvjeren je da će diva priprediti pravi vizuelni ugođaj, i da će pripremiti neki specijalni kostim za Jaz.

Pored ekskluzivnog koncerta britanskih zvijezda The Prodigy, na kome će publika moći da čuje neke od hitova koji su ih proslavili u karijeri dugoj dvije i po decenije, kao i singlove sa novog albuma "The Day is my Enemy", kao i muzičke dive i nekadašnje članice sastava Moloko, Roisin Murphy, na Glavnoj festivalskoj bini ovogodišnjeg Sea Dance festivala pojaviće se i britanski superstarovi Rudimental DJ set, Sigma, Wilikinson, holandski trio Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, Brookes Brothers, Black Sun Empire, Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk, Who See, Naugual, Punkreas, DST. Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS, Crew Love: Soul Clap, Pillow Talk live, i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman, Doorly. Drugo izdanje Sea Dance festivala pojačano je i line upom domaćih izvođača, među kojima su Maraku, Alex Milun, Chevalier, Mr Jools, DarRe, Proximus & Grum, Millok, Soft85, Rayo, Raven Tk, Rayan Lubarda, Luka Tarle, Audiostorm i PS.

Ulaznice sa 50 odsto popusta samo do 10. jula!

Kompleti ulaznica mogu se kupiti po cijeni od 39,99 eura, a u toku je i prodaja dnevnih ulaznica sa 35 odsto popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na Glavnoj bini festivala nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, sada iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19.99 eura.

U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od svega 26,5 eura za sedam dana morske ekstravagance! Kompleti karata se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore i u svim T Centrima. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu festivala: www.seadancefestival.me

Bonus video: