Borisu i Jeleni ulaznice za nastup DJ Mladena Tomića

Kao domaća podrška uz Tomića će nastupiti Aleksandar Grum, koji će predstaviti svoj novi album
99 pregleda 0 komentar(a)
Mladen Tomić
Mladen Tomić
Ažurirano: 03.07.2015. 07:03h

Portal "Vijesti" poklanja čitaocima Borisu Stožiniću i Jeleni Pajović po dvije karte za nastup bosanskohercegovačkog DJ-a Mladena Tomića. Tomić će nastupiti u kotorskoj diskoteci "Maximus" 4. jula i pokazati zašto je jedan od najuticajnijih DJ-eva sa ovih prostora.

Dobitnici će biti obaviješteni o preuzimanju nagrada.

Kao domaća podrška uz Tomića će nastupiti Aleksandar Grum, koji će predstaviti svoj novi album "Redial Tone" na kojem trenutno radi. Početak žurke je zakazan za 22.30, ulaz će do ponoći biti tri eura, a nakon toga šest.

Tomić je DJ karijeru počeo 1999. Banja Luci i vrlo brzo je dobio podršku velikih svjetski poznatih imena kao što su Riči Hotin, Dubfire, Adam Bejer, Umek i Mario Pikoto, dok su se njegove kompozicije našle na najvišim pozicijama na top listama mnogih svjetskih elektronskih muzičkih prodavnica. Radio je uspješne remikse za svjetske zvijezde kao što su Mario Pikoto, Sebastijen Lager, Kristijan Varela, a 2012. se sa hitom "Front Pocket" našao na vrhu tehno top 100 liste servisa Beatport. Nastupao je širom svijeta, a crnogorska publika posljednji put je imala priliku da ga čuje na prošlogodišnjem Refresh festivalu.

Bonus video: