SAMO NA PORTALU VIJESTI

PREMIJERA: Sassja predstavila spot za pjesmu „Za raju“

„Imao sam ideju da povežem tekst s ovcama koje se slično ponašaju u stadu. To je ujedno bio lajtmotiv videa... nedostatak vlastite individualnost i mišljenja, možemo uporediti sa životinjama“, izjavio je Eldar Nurković
148 pregleda 0 komentar(a)
Sassja, Foto: Menart
Sassja, Foto: Menart
Ažurirano: 29.06.2015. 18:19h

Nakon zapaženog uspjeha s pjesmom „Etikete“, koju je snimila u duetu s Mirelom Priselac Remi, Sanela Halilović – Sassja, snimila je novi spot za svoj drugi singl s aktuelnog albuma "Taktički praktično".

Za singl „Za raju“, riddim / muziku radio je Koolade, koji je odgovoran i za mastering albuma, a za ovaj neobičan spot zadužen je Eldar Nurković, jedan od snimatelja MTV Impulsa. U snimanju spota pomogla je i jedna ovčica, a važno je napomenuti da prilikom snimanja niti jedna ovčica nije ozlijeđena. Sve je rađeno u strogoj tišini da ih se ne uznemiri ili poremeti njihovu svakodnevnicu.

„Imao sam ideju da povežem tekst s ovcama koje se slično ponašaju u stadu. To je ujedno bio lajtmotiv videa... nedostatak vlastite individualnost i mišljenja, možemo uporediti sa životinjama. Vođeni tom idejom, Sassja i ja smo se uputili da pronađemo adekvatno selo i adekvatne ovce za naš video. Za ovu priliku asistent kamere, odnosno treća kamera i snimatelj bila je sama ovčica s GoPro kamerom čiji je POV (point of view) kadar bio genijalan. Dobili smo priliku vidjeti kako izgleda jedan dan u životu ovce iz prvog lica“, izjavio je Eldar Nurković.

Osim rada na novom singlu, Sassja je prije nešto više od nedjelju dana nastupila na INmusic festivalu, na Hidden stejdžu pred više od 1500 ljudi.

Nju ovog ljeta očekuje i nastup na crnogorskom Lake festu.