PREMIJERA: Pogledajte spot za "Tren" budvanskih repera Most Wanted

"Spot je sniman u Beogradu, rediteljka je bila Katarina Novaković, naša drugarica iz Budve, koja gore studira na Akademiji lepih umetnosti. Ona je organizovala cijeli projekat i ovim putem se zahvaljujemo njoj i svim ljudima koji su učestvovali u realizaciji istog", objasnio je Rope
57 pregleda 5 komentar(a)
Most wanted, Foto: ALEKSANDAR ALEKSIĆ
Most wanted, Foto: ALEKSANDAR ALEKSIĆ
Ažurirano: 29.06.2015. 17:14h

Budvanska rep grupa Most Wanted snimila je novi spot za pjesmu "Tren", koji će premijeru doživjeti večeras u 19 časova na portalu "Vijesti".

U pitanju je treći singl sa prošlogodišnjeg EP-a koji nosi ime grupe, nakon ekranizacija pjesama "Turbo folk" i "Ne zanima me".

"Spot je sniman u Beogradu, rediteljka je bila Katarina Novaković, naša drugarica iz Budve, koja gore studira na Akademiji lepih umetnosti. Ona je organizovala cijeli projekat i ovim putem se zahvaljujemo njoj i svim ljudima koji su učestvovali u realizaciji istog", objasnio je Rope, polovina Most Wanteda u razgovoru za "Vijesti" i dodao da se članovi grupe ne pojavljuju u spotu.

"Spontano je došlo do priče oko ekranizacije i onda smo Katarini prepustili svu organizaciju oko toga i na kraju je ispalo i bolje nego što smo zamišljali s obzirom da smo radili na daljinu", kazao je njegov partner Stefanegro.

Debi izdanje budvanskih repera, koji pripadaju kolektivu Radio Katakomba, objavljeno je krajem prošle godine.

"I te kako smo zadovoljni kako je EP prošao, jer ima oko 100 hiljada pregleda ukupno na klipovima na YouTube servisu", istakao je Rope i otkrio da Most Wanted već uveliko radi na novom EP-u za koji se nada da će uskoro biti objavljen.

Bonus video: