Ulaznice za Sea Dance sa 60 odsto popusta do utorka u prodaji

Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, sa preko 150 izvođača u periodu od 15. do 18. jula pratiće posjetioci iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Sjeverne i Južne Amerike
1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 29.06.2015. 11:22h

Na manje od mjesec dana od zvaničnog otvaranja festivalskih kapija na Jazu, duplo više gostiju je obezbijedilo svoje mjesto na festivalu, u odnosu na isti period prošle godine.

Zbog velikog interesovanja ostao je još veoma mali broj četvorodnevnih ulaznica za predstojeće drugo izdanje Sea Dance festivala po aktuelnoj promo cijeni od 29,99 eura, sa čak 60 odsto uštede u odnosu na finalnu cijenu, a zainteresovani će moći da ih kupe još danas i sjutra, nakon čega će ulaznice biti skuplje.

U prodaji je i veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35 odsto popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura.

Ulaznice za Sea Dance festival po promo cijeni mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala.

Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne po cijeni od svega 26,50 eura za sedam dana morske ekstravagance. Od 1. jula važi i nova cijena ulaznica za Exit festival i Exit Avanturu, a koje se trenutno mogu kupiti po cijenama od 58 eura za Exit festival i 69 eura za Exit avanturu.

Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, sa preko 150 izvođača u periodu od 15. do 18. jula pratiće posjetioci iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Sjeverne i Južne Amerike. Prednjače gosti iz Zapadne Evrope, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije, a u Budvu dolazi i veliki broj gostiju iz svih zemalja regiona.

Pored ekskluzivnog koncerta britanskih zvijezda The Prodigy, na kome će publika moći da čuje neke od hitova koji su ih proslavili u karijeri dugoj dvije i po decenije, kao i singlove sa novog albuma "The Day is my Enemy", na glavnoj festivalskoj bini ovogodišnjeg Sea Dance festivala pojaviće se i britanski superstarovi Rudimental DJ set, muzička diva i nekadašnja članica sastava Moloko, Roisin Murphy, kao i Sigma, Wilikinson, holandski trio Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, Brookes Brothers, Black Sun Empire, Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk.

Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS, Crew Love: Soul Clap, Pillow Talk live, i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman, Doorly.

Drugo izdanje Sea Dance festivala pojačano je i line upom domaćih izvođača, među kojima su Who See, Nagual, Punkreas, DST, DJ Ryan Lubarda, Grum, P.S., Mr Jools, Maraku, Millok i mnogi drugi.

Bonus video: