Damjan i Filip dobili karte za nastup Dina Psarasa

Dobitnike će ulaznice čekati na ulazu u diskoteku Maximus na dan nastupa (petak 26. jun)
57 pregleda 0 komentar(a)
Dino Psaras
Dino Psaras
Ažurirano: 23.06.2015. 14:29h

Portal Vijesti nagrađuje čitaoce Damjana Medojevića i Filip Kečina sa po dvije karte za nastup Dina Psarasa, legende britanske scene u diskoteci Maximus.

Oni su bili najbrži u slanju svojih podataka na mejl portala "Vijesti".

Dobitnike će ulaznice čekati na ulazu u diskoteku Maximus na dan nastupa (petak 26. jun).

Dino Psaras rođen u Brightonu, prvi “Dragonfly” DJ, čovjek koji je objavio prvo izdanje za “Perfecto Fluoro” label, član “Cydonia – e” I “Avuhusca – e“, i jedan od trojice srebrnih anđela, izložen uticaju underground trance scene, od ranih dana postaje jedan od vodećih DJeva planete, svirajući skoro na svim podijumima za igru širom planete.

Njegov prvi album “Concept in Dance” koji je prodat u više od 70 hiljada primjeraka, dobio je ime po klubu u kome je vrtio muziku, u kom su dolazila najveća imena engleske muzičke scene, a u kom su redovni gosti bili umjetnici poput Andy Warhol – a. Cifra koja je za trance produkciju u tom trenutku bila – utopija, potpomognuta mjestom na kom se muzika premijerno vrtila prije nego bi se izdala za javnost – kako Psaras kaže: “najbolje stvari od najboljih umjetnika”.

Učešće na Samothraki Dance Festivalu dovelo je trance velikana pravo do Oktava Recordsa gdje je 2003. godine sni& Farley mio svoj debi album “Lick it”. Sve ostalo je istorija.

Trance zvuk, koji je za Dina bio osnova dance inovacije i koji je u poslijednje dvije decenije podario neosporne muzičke talente, podigao je na jedan viši nivo. Zbog potrebe za stvaranjem nove alternativne forme, te novih standarda u trance muzici, vođen idejom u kreiranju potpuno novog, svježeg i autentičnog zvuka, pomjerio je trance kao muzičku formu u jedno novo područje uvodeći nove elemente breakbeat, techno, house, electro i drugih formi.

Domoću podršku za ovaj trance party pružiće Enzima & Bob / Fractal Flower

Cijena ulaznice do ponoći je 5, a nakon toga 8 eura.

Bonus video: