Nevena i Danijel idu na nastup legendarnog američkog DJ-a Kevina Saundersona

Saunderson je jedna od najvećih zvijezda kultne detroitske underground scene, tvorac antologijskih hitova "Big Fun" i "Good Life"
1 komentar(a)
Kevin Saunderson, Foto: Maximus
Kevin Saunderson, Foto: Maximus
Ažurirano: 17.06.2015. 17:39h

Legendarni američki DJ i producent Kevin Saunderson nastupiće u subotu 20. juna u kotorskoj diskoteci "Maximus" na promotivnoj žurci predstojećeg Sea Dance festivala, a u njegovom nastupu uživaće Nevena Crnogorac i Danijel Rešetar.

Crnogorac i Rešetar su bili najbrži u nagradnoj igri portala Vijesti, i oni su dobili po dvije karte za nastup Saundersona.

Žurka će početi od 22 sata, ulaz će do ponoći koštati pet eura, a nakon toga osam. Posjetioce koji su već kupili ulaznicu za Sea Dance očekuje popust od 40 odsto, pa će ulaz na promotivnu žurku platiti tri eura. Ova akcija važi samo do ponoći.

Saunderson je jedna od najvećih zvijezda kultne detroitske underground scene, tvorac antologijskih hitova "Big Fun" i "Good Life". On će 6. jula objaviti novi projekat "Foundation", sa kojim se nakon 17 godina pauze vraća svom old skul alijasu E-Dancer. Pod tim pseudonimom Saunderson je 90-ih objavio album "Heavenly" koji je magazin "Spin" uvrstio među deset najboljih albuma ikada.

Kao lokalna podrška nastupiće perspektivni ulcinjski DJ i producent Millok, koji iza sebe ima preko 50 numera objavljenih za inostrane etikete, a aktuelno izdanje "Let It Go" koje je izašlo za Blacksoul Music, trenutno se nalazi na listi top 10 najprodavanijih na Traxsource Tech House Chartu.

Bonus video: