Superstar Season: Fedde Le Grand i Sander Van Dorn stižu u Budvu

0 komentar(a)
Fedde La Grand, Foto: Wikipedia
Fedde La Grand, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 09.06.2015. 07:59h

Svjetski poznati producenti i DJ-evi Fedde Le Grand (na slici) i Sander Van Dorn priključili su se već najavljenim gostima Fatboy Slimu, Chuckiju i DJ dvojcu Nervo koji će ovog ljeta u sklopu programa "Superstar Season 2015" nastupati u budvanskoj diskoteci "Top Hill", saopštili su organizatori. Van Dorn će nastupiti 10. jula, a Le Grand 5. avgusta.

Kako su saopštili iz Budve, Fatboy Slim (koji nastupa 22. jula) je oduševljen što će se njegova žurka održati na otvorenom, Chuckie (29. jul) je već nastupao na istom mjestu 2013. kada je napravio spektakl četvorosatnim setom, Le Grand je imao priliku da posjeti crnogorsko primorje koje mu je uz domaću publiku priraslo srcu.

Osim njih, publiku će u pomenutoj diskoteci ovog ljeta zabavljati i Borgeous (14. jul), Saneri Džejms i Rajan Marćano (7. avgust), The Cube Guys (14. avgust), Prok & Fitch (21. avgust), Jewelz & Sparks (24. jul), dok će za "warm up" biti zadužen rezident DJ Nigel. Nervo će nastupiti 12. avgusta, a 19. Tujamo.

Le Grand je jedan od najpopularnijih holandskih haus DJ-eva, poznat po hitu "Put Your Hands Up 4 Detroit". Hedlajner je brojnih svjetskih festivala, poznat je i po remiksima pjesama popularnih muzičara kao što su Coldplay, Majkl Džekson, Rijana... Od 2007. je redovno u top 40 DJ-eva svijeta po "DJ Magazinu".

Njegov sunarodnik Sander Van Dorn je na istoj listi od 2006, sarađivao sa Robijem Vilijamsom, grupama The Killers, Depeche Mode i mnogim drugima.

Osim DJ-eva, u budvanskoj diskoteci pripremaju i tradicionalni "Balkan Soul" program u okviru kojeg će između ostalih nastupiti Zdravko Čolić, Severina, Toni Cetinski i drugi.

Karte za ove događaje je moguće kupiti u poslovnicama "Paradisa" i onlajn putem Gigstix mreže. Otvaranje "Top Hilla" zakazano je za 2. jul.

Bonus video: