Deda iz Who See-ja repuje pjesmu Merime Njegomir (Video)

“Što se tiče pjesme Merime Njegomir, odlučio sam da je odrepujem uz rege muziku, jer je i tako dovoljno smiješno”, istakao je Dedduh
136 pregleda 8 komentar(a)
Dejan Dedović Dedduh, Foto: Screenshot (YouTube)
Dejan Dedović Dedduh, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 06.06.2015. 06:42h

Kotorski hip hop duo Who See, odnosno polovina ovog sastava, odgovorila je na Jelen Demofest izazov, pa je Dejan Dedović Dedduh “otpjevao” numeru Merime Njegomir, “Pamtim još”.

Banjalučki Jelen Demofest, ranije je pokrenuo ovaj “pjevački” izazov, čiji je cilj da učesnik nakon što izvede numeru koju inače ne bi ili koja mu žanrovski nije bliska, izazove nekoga da uradi isto.

Prema pravilima, svako može otpjevati pjesmu u stilu koji mu odgovara, a do sada su Jelen Demofest Challenge prihvatili pop rok pjevačica Vanja Mišić, koja je izvela numeru “Esi mi dobar” Bad Copyja.

Pored nje, u izazovu su učestvovali i voditeljka Una Senić i članovi benda Brutal Protest, koji su i nominovali Dedduha i Marija Đorđevića Noyza.

“Noyz nije učestvovao, jer sad živi u Beogradu, pa se nismo mogli sastati zbog ove prilike, ali uspio sam da improvizujem nešto, pa izgleda da je pored mene”, kazao je za “Vijesti” Deda, kojem umjesto Noyza društvo u videu pravi poster djevojke u toplesu, zalijepljen na stablu.

On je u videu predstavio “Noyza” tvrdeći da tako izgleda nakon operacije zbog koje je i otišao u Beograd, a zatim je, stojeći na zapaljenoj livadi, odrepovao stihove pjesme “Pamtim još”.

“Što se tiče pjesme Merime Njegomir, odlučio sam da je odrepujem uz rege muziku, jer je i tako dovoljno smiješno”, istakao je Dedduh.

On je izazvao bosanskohercegovačku reperku Sassju i zadao joj numeru Lepe Brene “Jugoslovenka”.

Bonus video: