Sea Dance: Specijalne cijene za jednodnevne ulaznice

Kako su saopštili organizatori, količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene
2 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 27.05.2015. 10:34h

Najbrži fanovi Sea Dance festivala u utorak 2. juna od 12 časova imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj poklon cijeni i to od samo 19,99 eura za prvi dan festivala kada će se na binu popeti jedan od najboljih svjetskih elektronskih bendova The Prodigy, dok će za ostala tri dana pojedinačno po izboru, poklon cijena ulaznica iznositi 14,99 eura!

Kako su saopštili organizatori, količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne samo na prodajnim mjestima Tobacco S Presss u shopping mallu Delta City u Podgorici, i na Zaobilaznici u Budvi.

"S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbjede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu. Po isteku zaliha ograničenih ulaznica po poklon cijeni, jednodnevne karte za Sea Dance festival u Crnoj Gori moći će da se nađu po novoj promo cijeni, posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Do sada su svoj nastup na Jazu, pored najzanačajnijeg svjetskog elektronskog sastava The Prodigy, potvrdili su muzička diva Roisin Murphy, britanske zvijezde Rudimental DJ set, Sigma, Wilikinson, zvjezdani holandski tro Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, kao i Brookes Brothers, BlackSun Empire, Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk. Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS, Crew Love: Soul Clap, Pillow Talk live, i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman, Doorly, Snakehips. Nova imena izvodjača biće objavljena u narednim sedmicama.

Bonus video: