Ernan Katanjo: Srećan sam što se vraćam u Crnu Goru

„Najvažniji su ljubav, karma, prijateljstvo, poštovanje i naravno muzika”
77 pregleda 3 komentar(a)
Ernan Katanjo, Foto: Facebook.com
Ernan Katanjo, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 26.05.2015. 17:48h

Popularni argentinski DJ i producent, Ernan Katanjo u svoj raspored nastupa uvrstio je i Crnu Goru, pa će 14. juna nastupiti na plaži Kamenovo u Budvi, u okviru Spring Break festivala.

Tim povodom, on je za “Vijesti” pričao o turneji, nastupu u Crnoj Gori, roditeljstvu, a otkrio je i gdje provodi vrijeme kada se odmara od posla.

“Između dvije turneje uvijek se vraćam kući i mojoj porodici u Buenos Ajresu. To je najbolji način za trošenje mog slobodnog vremena”, kaže ovaj DJ i producent, koji će prije Budve nastupati u SAD, Kanadi, Argentini i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a poslije Crne Gore, posjetiće Španiju, Grčku, Belgiju i Izrael.

Kako potvrđuje, srećan je zbog mogućnosti da u desetak dana posjeti tri kontinenta i desetak država, koju mu pruža njegova profesija.

“To je velika privilegija, imati šansu da radiš ono što voliš i da istovremeno putuješ širom svijeta, upoznaješ interesantne ljude i mjesta i različite kulture. To je nevjerovatno putovanje svih globalnih DJ-eva”, odgovara Katanjo, koji je i ranije nastupao u Crnoj Gori, pa otkriva i razlog zbog kojeg se iznova vraća.

“Zaista mi se sviđa Crna Gora. Vaša publika je veoma entuzijastična i zaista veoma uživa u muzici i onome što im predstavljam. Posljednji put sam nastupao na plaži i to je jedan od mojih omiljenih nastupa koje sam imao u istočnoj Evropi. Veliko je zadovoljstvo što ću ponovo doći za mjesec dana”, kaže DJ i producent, koji je nagovijestio i šta crnogorska publika može očekivati u Kamenovu.

“Samo nove stvari. Elektronska muzika se mijenjaju konstantno, pa uvijek moraš redovno da osvježavaš set, ali to je ono što nastupe uživo i čini interesantnim”, pojasnio je on, a zatim otkrio i po čemu se njegov posljednji album razlikuje od ostalih.

“Za mene, svaki album je specijalan na svoj način. U njega sam uložio puno ljubavi, pažnje i vremena, kao i u svaki prethodni”, istakao je on.

Katanjo je sa žaljenjem konstatovao da, iako između nastupa u Crnoj Gori i sljedećeg na Malti, prema rasporedu na njegovom oficijelnom sajtu, ima pet dana pauze, neće ostati nakon nastupa u Budvi.

“Ipak, idem na Sonar festival u Barseloni, ali sljedeći put ću, nadam se, ostati u Crnoj Gori na par dana”, kazao je on.

Kad imate djecu, ne žalite se. Ona su najbolja stvar u životu

I pored čestih nastupa i pretrpanog rasporeda, Ernan Katanjo koji se ostvario i kao roditelj ima vremena za svoju porodicu, pa je otkrio svoj recept za uspjeh u poslovnom i privatnom životu.

“Nije toliko teško, već veoma zahtjevno. Ali kada imate djecu , ne žalite se. Ona su najbolja stvar u životu, pa sam veoma srećan svaki put kada treba da uradim nešto za njih”, ispričao je DJ.

Kao roditelj, on je otkrio i šta su najbitnije stvari koje svako mora naučiti svoje dijete.

“Ljubav, prijateljstvo, karma, poštovanje i naravno muzika”, kazao je Katanjo, koji je inače poznat po tome što ne iznosi detalje iz svog privatnog života.

Bonus video: