Robi Vilijams na beogradskom Ušću: Prodata polovina karata

Nastup na beogradskom Ušću jedini je koncert Let Me Entertain You turneje u našoj regiji
0 komentar(a)
Robi Vilijams
Robi Vilijams
Ažurirano: 20.05.2015. 14:50h

Svjetska pop megazvijezda Robi Vilijams nastupće u srijedu 17. juna na beogradskom Ušću u sklopu velike Let Me Entertain You turneje. Službeni kapacitet koncerta na Ušću je 30.000, a već je polovina rasprodata i više od mjesec dana pred ovaj muzički spektakl.

Kako navode organizatori, Robi će vas zabavljati ne samo pjesmom i nastupom, već i vicevima, neobičnim stajlingom i čitavom harizmom kojom plijeni sa stejdža.

Britanski muzičar na skorašnjem koncertu u Areni na ostrvu Yas u Abu Dabiju, nastupao je pred više hiljada fanova koji su imali priliku da u potpunom duhu imena turneje ''Let Me Entertain You'' uživaju uz vrhunsku zabavu koju im je pripremio. Sudeći po posjećenosti i atmosferi na prethodnim koncertima ove turneje, Beograd definitivno može očekivati ne samo sjajnu zabavu koju Robi obećava već i produkciju kakvu do sada publika u regionu nije imala prilike da vidi.

Tokom set liste koja je trajala dva sata, Robi je poveo publiku u potpun zanos izvodeći neke od svojih najvećih hitova: ''Feel''; ''Angels'', ''Milenium'', ''Rock DJ'', ''Candy'' ali i obrade pjesama poput: ''Royals'' od Lordi i ''Bohemian Rhapsody'' od Kvina.

Nastup na beogradskom Ušću jedini je koncert Let Me Entertain You turneje u našoj regiji.

Organizatori koncerta su Exit Team i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA produkcije.

Bonus video: