Konkurs za volontere na Sea Dance festivalu otvoren do 5. juna

Iskoristi mogućnost da stekneš sjajna nova iskustva i vještine u različitim sektorima, družiš se sa ljudima iz brojnih zemalja svijeta i uživaš na predivnoj plaži Jaz uz nastupe svjetskih muzičkih zvijezda, The Prodigy, Roisin Murphy, Rudimental DJ set, Sigma, Noisia, Dubioza kolektiv i mnogih drugih
85 pregleda 4 komentar(a)
volonteri, Foto: Sea Dance
volonteri, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 18.05.2015. 13:21h

U skladu sa praksom najvećih svjetskih festivala i drugih vodećih manifestacija, gdje veći dio organizacije čine volonteri i gdje se volonterski rad veoma cijeni i poštuje prilikom kasnijeg zapošljavanja, Sea Dance festival poziva sve mlade ljude da se prijave na konkurs za volontere do 5. juna i tako postanu dio tima najboljeg evropskog festivala, koji će se ove godine održati od 15. do 18. jula na Jazu, naljepšoj plaži Jadrana.

Iskoristi mogućnost da stekneš sjajna nova iskustva i vještine u različitim sektorima, družiš se sa ljudima iz brojnih zemalja svijeta i uživaš na predivnoj plaži Jaz uz nastupe svjetskih muzičkih zvijezda, The Prodigy, Roisin Murphy, Rudimental DJ set, Sigma, Noisia, Dubioza kolektiv i mnogih drugih.

Da bi postao volonter Sea Dance festivala, kandidat mora biti punoljetan, ne smije biti krivično gonjen, a prije svega mora proći selekciju. Poželjno je da svi oni koji žele da budu dio tima budu komunikativni, društveni i pozitivni, dobro govore neki od stranih jezika, poznaju, prate Sea Dance, EXIT festival i njima žanrovski slične festivale u zemlji, regionu i šire.

Uz obavezu angažovanja ne više od 6 sati u toku jedne smjene, volonterima će na Sea Dance festivalu biti obezbijeđen ulaz, hrana, voda i smještaj u kampu.

Volontiranje će trajati u periodu pred početak i tokom Sea Dance festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje na festivalu, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Formular za prijavu dostupan je OVDJE. Popunjen formular zajedno sa dvije fotografije (portret i cijela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na mejl konkurs@seadancefestival.me, sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).

Ovogodišnji Sea Dance festival biće odžan od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi.

Do sada potvrđeni nastupi uključujući najzanačajniji svjetski elektronski sastav The Prodigy, muzička diva Roisin Murphy, britanske zvijezde Rudimental DJ set, Sigma, Wilikinson, zvjezdani holandski tro Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, kao i Brookes Brothers, Blask Sun Empire, Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk.

Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS, Crew Love: Soul Clap, Pillow Talk live, i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman,Doorly. Nova imena izvođača koji će nastupiti na predstojećem festival, biće objavljena u narednim sedmicama.

Bonus video: