MONTENEGRO CLUBBING NIGHT

Očekuju kvalitetnu žurku u Maximusu sa puno pozitivne energije

Početak je zakazan za 22 sata, ulaz će do ponoći biti besplatan, a nakon toga će koštati tri eur
58 pregleda 0 komentar(a)
Refresh festival, diskoteka Maximus, Kotor, Foto: Refresh festival
Refresh festival, diskoteka Maximus, Kotor, Foto: Refresh festival
Ažurirano: 15.02.2019. 06:20h

DJ-evi Millok, Soft 85 i Marek Tripkowsky nastupiće na šestom "Montenegro Clubbing Nightu" koji će se u petak 8. maja održati u kotorskoj diskoteci "Maximus". U pitanju je žurka koja se tradicionalno održava svakog mjeseca na istom mjestu, a promoviše crnogorsku elektronsku scenu. Početak je zakazan za 22 sata, ulaz će do ponoći biti besplatan, a nakon toga će koštati tri eura.

"Preporučujem svima da dođu i prepuste se vožnji kroz noć dubokog zvuka i ljubavi u vazduhu, te zaborave na sve ostalo", poručio je Tripkowsky koji iza sebe ima nastupe na brojnim festivalima među koima su Bedem fest, Sea Dance, Exit... Objavio je do sada dvadesetak numera i remiksa za razne svjetske izdavačke kuće, a kazao je da u petak očekuje "kvalitetnu žurku sa puno pozitive".

Ulcinjanin Milo Kekić koji nastupa kao Millok poznat je prije svega po hitom "Feel Me" koja se našla i na nekim inostranim top listama. Njegovo aktuelno izdanje "Let It Go" objavljeno pod etiketom Blacksoul Music trenutno se nalazi na top 10 listi najprodavanijih na Traxsource Tech House spisku. Ima do sada preko 50 objavljenih izdanja, takođe je sarađivao sa brojnim inostranim etiketama, a nastupao je na Refreshu, Exitu, Sea Danceu, Spring Breaku...

"Podržimo jedni druge u borbi za istrajnost kvalitetne muzike", poručio je Ulcinjanin.

Njegov kolega iz Herceg Novog Miloš Vučković aka Soft 85 član je kolektiva GroovyCastelNuovo, a publika ga zna sa festivala Exit, Refresh i Sea Dance.

"Ljudima ću prezentovati muziku kakvu svi mogu poželjeti jedne majske večeri. Eksperiment dip hausa, blagog tehna koji se potpuno topi u harmoniji melodija lajv instrumenata i pravog, kvalitetnog gruva", najavio je on. Prvi singl "Feel For Love" objavio je 2011. za makedonski Artefakt, a godinu kasnije "Innovators" i "Summer Love" za Ambasada Records iz Beograda. Uslijedio je EP "You Give Me Power" objavljen u Velikoj Britaniji 2013, a zatim i remiks hita "Think About You" Framewerka.