Poslušajte i pogledajte: Nova pjesma i spot Sergeja Ćetkovića

Posjetu Stokholmu pjevač je iskoristio da snimi i dio kadrova za spot, dok je ostatak dosnimljen u Beogradu
98 pregleda 3 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Screenshot (YouTube)
Sergej Ćetković, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 29.04.2015. 11:22h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković ima novi singl. U pitanju je numera “Novembar” koja je drugačija od onoga što je radio do sada.

“U pitanju je brit pop zvuk koji je trenutno aktuelan u svjetskoj muzičkoj industriji. Radili smo je u Stokholmu, muziku i tekst sam napisao sam, dok je potpuno nova ekipa radila aranžman u pitanju su Thomas Thörnholm, Jovan Radomir i Miroslav Lesić. Mislim da će ovaj singl publici predstaviti jednog drugačijeg i modernijeg Sergeja”, kazao je Vijestima Ćerković.

Posjetu Stokholmu pjevač je iskoristio da snimi i dio kadrova za spot, dok je ostatak dosnimljen u Beogradu.

“Za materijal koji smo snimili u Stokholmu bio je zadužen Zoran Veljković, dok u su taj dio u Beogradu radili Aleksandar Kerekeš i Želimir Križov. Takođe se pojavljuju i glumci Alice Tassel i Ivan Da Silva iz Švedske, dok sam i ovoga puta scenario osmislio sam i režirao spot”, pohvalio se Ćetković.

On najavljuje da neće samo ova pjesma biti drugačija, već će šesti studijski album koji publiku očekuje tek u oktobru donijeti drugačiji zvuk.

“Mislim da su pjesme mnogo zrelije od prethodnih, a to smo još najavili i prethodnom baladom “Zar je kraj”. Na njemu će se naći pet publici poznatih singlova, od kojih će taj peti izaći pred samo objavljivanje albuma, kao i sedam-osam potpuno novih pjesama”, zaključuje Ćetković.

Bonus video: