Rambo Amadeus nastupa u Kraljevskom pozorištu na Cetinju

Rambo je na svojoj Facebook stranici najavio after party u bifeu pozorišta, a zatim i after after party "u popularnom kafiću"
1 komentar(a)
Rambo Amadeus, Foto: Boris Pejović
Rambo Amadeus, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.04.2015. 13:21h

Poznati crnogorski muzičar, Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus održaće koncert u subotu veče u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom” na Cetinju. Početak je zakazan za 21 sat, a ulaznice koštaju pet, sedam, 10 i 22 eura, zavisno od pozicije.

Sa Svjetskim Kilo Carem nastupiće trojka pod nazivom Two Winnetous & One More koju čine Miroslav Tovira c (bas gitara, sempler), Vojno Dizdar ( klavijature, sintisajzeri) i Saša Ranković (bubnjevi) koji će publici predstaviti prepoznatljiv Rambov šou koji autor opisuje kao "stand up fusion jam, jazz & poetry, music & comedy interactive session".

Rambo je na svojoj Facebook stranici najavio after party u bifeu pozorišta, a zatim i after after party "u popularnom kafiću".

Poznati muzičar nedavno je digao glas protiv vađenja nafte iz Jadrana.

"Ako se Jadran ukenja naftom, to samo znači da nam nije bilo dovoljno stalo. Najveće estradne zvijezde, čast izuzecima, uglavnom izbjegavaju bilo kakav angažman koji ih konfrontira sa vladajućom klasom, pa... morate da se oslonite samo na svoju glavu i savjest. Baš bih volio da me neki mega popularni kolega prijatno iznenadi time što će bar šerovati ovo na svom mega fan pejdžu”, napisao je Rambo na Facebooku.

Bonus video: