James Zabiela, Kim Ann Foxman i Doorly na Dance Paradise bini

Ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice
1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 17.04.2015. 10:16h

Nekadašnja pjevačica grupe Hercules & Love Affair, njujorška DJ dama Kim Ann Foxman 17. jula nastupa na Dance Paradise bini, na Sea Dance festivalu, a dolazak na Jaz ovog ljeta, 18. jula, potvrdio je i DJ James Zabiela.

Nastup finalne večeri potvrdio je i Doorly, sve popularniji kalifornijski house producent i remiks majstor najvećih zvijezda kao što su The Prodigy ili Kanye West.

Nakon brojnih uspjeha sa sastavom The Hercules and Love affair, Kim Ann Foxman je karijeru nastavila kao DJ, a zahvaljujući saradnji sa londonskom izdavačkom kućom Vinyl Factory, osnovala je sopstvenu etiketu Firehouse. Radila je, između ostalog, remixe za eminentni trio The xx, sarađivala sa Mayom Jane Coles.

Zahvaljujući tehničkim vještinama bez premca, live nastupi Jamesa Zabiele, duboko su urezani u srca ljubitelja klabinga širom svijeta. Publika ga najviše poznaje po čuvenim mix kompilacijama za kultnu britansku etiketu Renaissance Recordings, redovan je gost BBC-jevog Radio One i planetarno poznatog kluba sa Ibice - Space. Njegov stvaralački put zaokružen je osnivanjem Born Electric etikete, pod kojom u rodnoj Engleskoj radi kao kurator mnogih bina i arena.

Resident čuvenog festivala Ibiza Rocks, talentovana DJ zvijezda koju je otkrio čuveni radio prezenter i DJ mag Pete Tong, Doorly se može pohvaliti bogatim muzičkim iskustvom i brojnim nastupima rame uz rame sa uzorom iz djetinjstva Fatboy Slimom, kao i sa Usherom, Nicki Minaj,The Prodigy. Serijalom EP-eva Boom Boom Room 1, 2 i 3 osvojio je simpatije gotovo svih zvijezda industrije počev od Richie Hawtina, Loco Dicea, Pete Tonga do Fatboy Slima i Groove Armade.

Ovogodišnji Sea Dance festival biće održan od 15. do 18. jula. Najzanačajniji svjetski elektronski sastav The Prodigy nastupiće na otvaranju festivala i uveličati proslavu istorijske titule Najboljeg evropskog festivala.

Premijerni nastup na Jazu, ujedno je i svetska ekskluziva za Balkan, jer će The Prodigy u okviru svjetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na odabranim, najvećim evropskim i svjetskim festivalima.

Među headlinerima koji će nastupiti na glavnoj bini Sea Dancea nalaze se i britanske zvijezde Rudimental DJ set, Sigma, Wilikinson, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, dok će publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljati predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Gramatik, TCTS, Odesza, StarSlinger, FKJ i Crew Love: DJ dvojac Soul Clap, Pillow Talk, i DJ-a Nick Monaco. U narednim sedmicama listi izvođača na Dance Paradise bini pridružiće se i mnoga druga sjajna imena elektronske muzičke scene.

Ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice.

U toku je i akcija "4+1" - četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance, Exit ili cijelu Exit Avanturu, petu ulaznicu dobiće besplatno.

U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od 26,5 eura za sedam dana.

Kompleti karata se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je na zvaničnom sajtu festivala.

Bonus video: