Robi Vilijams 17. juna na beogradskom Ušću

"Ovdašnja publika neće zaostajati za publikom iz Londona, Pariza, Njujorka...", istakli su iz organizacije
0 komentar(a)
Robi Vilijams, Foto: Reuters
Robi Vilijams, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2015. 13:36h

Poznati pjevač Robi Vilijams održaće koncert 17. juna na Ušću u okviru turneje "Let Me Entertain You", potvrdili su danas na konferenciji za novinare organizatori beogradskog koncerta. Direktor Exit festivala Dušan Kovačević rekao je da će taj koncert otvoriti najjaču koncertnu sezonu u Srbiji i regionu "ne samo u ovoj deceniji već možda i jednu od najjačih u istoriji na ovim prostorima". On je istakao da je u pitanju jedna od retkih zvijezda koje su do sada zaobilazile naše krajeve. Kovačević kaže da će koncert Robija Vilijamsa, proslava 15. godina Exit festivala, kao i Sea Dance na Jazu dati ovdašnjoj publici koncertnu ponudu u rangu najvećih muzičkih festivala i koncerata u Evropi i svijetu.

"Ovdašnja publika neće zaostajati za publikom iz Londona, Pariza, Njujorka...", istakao je on.

Kovačević je podsjetio da su se borili kako bi cijena ulaznica za Beograd bila najniža na cijeloj turneji "Let Me Entertain You".

Oni su predočili da prosječna cena ulaznice na evropskoj turneji od preko 100 evra premašuje kupovnu moć ovdašnje publike i tražili da cijene ulaznica u Srbiji budu najniže na cijeloj turneji. Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka, 6. aprila, na svim prodajnim mestima Eventima, a do 9. aprila će najbrži moći da ih nabave za 28.21 eura. Ulaznice za spektakl na Ušću podijeljene su po zonama, kao što su parter A po cijeni od 41.53, odnosno parter B od 28.21 eura, što su najjeftinije cijene na turneji i predstavljaju najveći dio ukupnog kapaciteta od 30.000 posjetilaca. Robi Vilijams je najpopularnija svijetska pop zvijezda neprikosnovenog muzičkog kalibra i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primjeraka širom svijeta. Rođen je 1974. godine, a karijeru je počeo sa 16 godina u pop bendu "Take That". Sa tim bendom snimio je tri albuma, a 1995. godine napušta taj sastav kako bi se posvetio solo karijeri. Prvi solo album "Life thru a Lens" objavljen je 1997. godine sa koga instant hitovi postaju "Lazy Days", "Angels" i "Let Me Entertain You". Od tada je objavio još devet studijskih albuma. Svoje posljednje izdanje "Under The Radar Volume 1" objavio je prošle godine, a sastoji se od demo snimaka, B-strana i rariteta

Bonus video: