Zagolicali maštu fanovima objavljivanjem dijela singla "Don Juan"

Cijeli singl će, kako piše na Youtube kanalu biti objavljen sredinom sljedeće nedjelje
0 komentar(a)
Darko Rundek, Rundek Cargo Trio, Foto: Zoran Đurić
Darko Rundek, Rundek Cargo Trio, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 27.03.2015. 17:14h

Članovi sastava Rundek Cargo Trio zagolicali su maštu fanovima Darka Rundeka, objavivši na zvaničnom Youtube kanalu 30-ak sekundi novog singla pod nazivom “Don Juan”.

Od posljednjeg singla Rundek Cargo Trija prošlo je više od godinu i po dana, a za to vrijeme članove ovog sastava publika u regionu nije imala prilike ni da često čuje.

Razlog za to je što su članovi ovog sastava Darko Rundek, Dušan Vranić i Isabel Catal protekle mjesece provodili u studiju radeći na novom albumu koji će nositi naziv “Mostovi”.

“'Mostovi' nam donose svjež i nešto drugačiji zvuk od albuma 'Plavi avion'. Muzičare je inspirisao boravak na Jadranu, ali su u njega utkani mnogi stvarni i nestvarni itinerari – od Indije do Francuske, od Švedske do svemira...”, piše soundguardian.com.

Novo studijsko izdanje biće objavljeno početkom maja, a do tada će obožavaoci moći da uživaju u pjesmi „Don Juan“, koja je dijelom inspirisana djelom klasične svjetske literature “Don Žuan”.

Inače, Rundek Cargo Trio radio je muziku za istoimenu predstavu u okviru koje su članovi nastupali krajem prošle godine.

Cijeli singl će, kako piše na Youtube kanalu biti objavljen sredinom sljedeće nedjelje.

Bonus video: