Odesza, Gramatik i Flight Facilities na Dance Paradise bini

narednim sedmicama listi izvođača na Dance Paradise bini pridružiće se i nova imena internacionalnih, regionalnih i domaćih izvođača, u čijim diskografijama se nalaze neka od najuspešnijih izdanja elektronske muzike
0 komentar(a)
DJ Odesza, Foto: Sea Dance
DJ Odesza, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 16.03.2015. 12:06h

Postavi već najavljenih DJ zvijezda na Dance Paradise bini Sea Dance festivala će se od 15. do 18. jula pridružiti novi predstavnici popularne muzičke platforme i globalnog brenda TheSoundYouNeed: jedan od najtraženijih elektronskih izvođača mlađe generacije, duo Odesza, slovenački majstor i za dekovima Gramatik, kao i Flight Facilities, dvojac iz Australije prepoznatljivi po svom hitu "Crave You", nezvaničnoj himni svih ljetnih zabava širom svijeta.

Iz organizacije Sea Dance festivala ranije je najavljeno učešće DJ-eva Soul Clap, Pillow Talk, Nick Monaco, Bondax, FKJ live, Star Slinger i TCTS.

U narednim sedmicama listi izvođača na Dance Paradise bini pridružiće se i nova imena internacionalnih, regionalnih i domaćih izvođača, u čijim diskografijama se nalaze neka od najuspešnijih izdanja elektronske muzike.

Duo iz Sijetla, Odesza, koji čine Harrison Mills i Clayton Knight, rasplesaće 17. jula publiku Dance paradise stage svojim energičnim i harizmatičnim DJ setom. Njihov debi album "Summer’s Gone", pobrao je sve povale i ocijenjen kao "osvježavajući muzički eksperiment" elektronske underground scene, a ovaj dvojac je prepoznatljiv i po sjajnim remiksima koje su uradili za Beat Connection, Sia-u i Pretty Lights.

Australijski duo Flight Facilities, nastupiće 16. jula na Dance Paradise bini u okviru svjetske turneje na kojoj promovišu dugo očekivani album prvjenac "Down to Earth". Vlasnici hit singla, "Crave you", nezvanične himna svih ljetnih zabava od Sidneja do Stokholma, nastupali su na najvećim svjetskim festivalima, počev od čuvenog Coachella do Falls Festivala.

Flight Facilities

Slovenački producent i DJ, Gramatik, koji će se publici Sea Dancea predstaviti 18. jula, od svog prvog nastupa 2009. godine, uspio je da se svojim setovima, mješavinom hip-hopa, glitcha, electra i dubstepa, izdvoji na muzičkoj sceni i uspostavi poseban odnos s publikom širom svijeta.

DJ Gramatik

Ovogodišnji Sea Dance festival biće održan od 15. do 18. jula. Na otvaranju festivala učestvuje The Prodigy. Premijerni nastup na Jazu, ujedno je i svjetska ekskluziva za Balkan, jer će The Prodigy u okviru svjetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na odabranim, najvećim evropskim i svjetskim festivalima.

Među headlinerima koji će nastupiti na glavnoj bini Sea Dancea nalaze se i britanske zvijezde Rudimental DJ set, Sigma, Wilikinson, Dubioza Kolektiv.

Ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice.

U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od 26,5 eura za sedam dana.

Kompleti karata se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je na zvaničnom sajtu festivala.

Bonus video: