Sea Dance: Ostalo je još malo promotivnih ulaznica, prodaja još sjutra

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGS TIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 08.02.2015. 19:57h

Ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala po promo cijeni od 24.99 eura mogu se kupiti još danas i sjutra do kraja dana.

Ovo je cijena sa 60% popusta u odnosu na redovnu cijenu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Kako su saopštili organizatori, zbog sve intezivnijeg interesovanja za drugo izdanje ovog jadranskog festivalskog bisera, ostao je još mali broj ulaznica po promotivnoj cijeni.

"Ovogodišnji najbolji evropski festival do 40.000 posjetilaca, Sea Dance biće održan od 16. do 18. jula kao morski dio Exit Avanture, na jednoj od najljepših plaža Jadrana, a potvrđena su i imena prvih izvođača koje ćemo ove godine slušati na Jazu. Prvog dana festivala, 16. jula na Sea Dance-u će nastupiti jedan od najpopularnijih modernih sastava današnjice Rudimental i trenutno najaktuelniji engleski duo Sigma, dok je posljednja noć festivala rezervisana za sve popularnijeg londonskog DJ-a Marka Wilkinsona. Ova prva tri, od mnogih drugih, jednako aktuelnih imena, koja će ove godine obilježiti Sea Dance festival, samo su dio inovacija koje na Jazu očekuju brojne posjetioce iz raznih djelova svijeta", navodi se u saopštenju,

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGS TIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, www.seadancefestival.me

Bonus video: