Grumova pjesma na kompilaciji etikete Vandalism

"Uradio sam nekoliko remiksa koji će se uskoro naći u prodaji, a spremljeno je takođe i par izdanja", otkrio je Grum
2 komentar(a)
Aleksandar Grum
Aleksandar Grum
Ažurirano: 10.01.2015. 10:10h

Kompozicija "That's All" podgoričkog DJ-a i producenta Aleksandra Gruma našla se na internacionalnoj kompilaciji "VA Artists Vol. 2" etikete Vandalism, uz još 13 numera.

Pomenuto izdanje može se nabaviti na Beatport servisu po cijeni od 12,99 dolara (11 eura).

"Vandalism je etiketa koju vodi rumunski DJ i producent Dubphone. Kompilacija koja je izašla je predviđena da obilježi početak godine i bude izdanje za svačiji ukus. Pored mojeg treka, na izdanju se nalazi još 13 traka koje će ljudi koji prate ovu scenu imati prilike da čuju po prvi put, a žanrovski zastupljeni zvuk je najbliži mješavini minimala i tech housea", ispričao je za "Vijesti" podgorički DJ i producent.

Pomenuta kompilacija dobila je podršku od svjetski poznatih DJ-eva kao što su Riči Hotin, Pako Osuna, Rodžer Sančez, Marko Karola i mnogi drugi.

Grum svoju kompoziciju opisuje kao malo mračniju i otkriva da je nastala mnogo prije nego što je objavljena.

Ovakvi projekti dobri su i zato što pospješuju saradnju među autorima elektronske muzike.

"Sa većinom izvođača sa kompilacije sam još od prije u kontaktu, tako da smo i ranije imali priliku da sarađujemo na nekim prethodnim izdanjima. Razmjenjujemo promo materijal, oni koriste moje trekove u setovima, ja njihove", priča Grum.

Jedan od prošle godine najaktivnijih crnogorskih DJ-eva i producenata najavio je da će u narednom periodu više biti posvećen tvrđem zvuku na kojem radi pod alijasom Redial Tone.

"Uradio sam nekoliko remiksa koji će se uskoro naći u prodaji, a spremljeno je takođe i par izdanja", otkrio je on planove za ovu godinu.

Aleksandar Grum je u decembru prošle godine objavio dva singla, a početkom 2014. EP "Additional Dealer".

Bonus video: