Svako zna šta znači "poželjenje"

Ima stvarno izvrsnih spotova, kao na svjetskoj sceni. Sviđa mi se od ovih iz Crne Gore - “Who See”. Divan je spot za pjesmu “Đe se kupaš... malog puža”, to mi je predivno, ovom prilikom bih pozdravio te momke, kaže Laka
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.12.2014. 10:32h

Bosanskohercegovački muzičar Laka objavio je spot “Poželjenje”, koji je kao i njegove prethodne uradila sarajevska agencija “Fabrika”.

“Spot je radila stara ekipa, u tom smislu nema ništa novo. Osim što imamo novi bend koji je svirao tu pjesmu”, otkrio je on za Vijesti.

“Da ih ne predstavljam sad po imenima, to je makarski bend. Jedan muzičar što je sa mnom radio na albumu u Zagrebu me je pitao da li imam bend i da li možemo da probamo. Probali smo i shvatili da smo na istim frekvencijama i to je prevagnulo, jer se sve drugo može uvježbati”, objasnio je Laka i dodao da je tako dobio i prijatelje i bend.

U spotu za pjesmu “Poželjenje”, koji je sniman u prostorijama udruženja Centar za zdravo starenje u Sarajevu, prvi put glavne uloge nisu tumačili Laka i njegova sestra i stalna saradnica, Mirela.

“U spotu su penzioneri, pa oni glume, plešu, a Mirela i ja smo samo bend koji njima svira na zabavi, tako da smo mi samo kao prateći u priči”, ispričao je muzičar, koji je objasnio i poruku koju pjesma nosi.

“Pjesma 'Poželjenje' važi za svakoga ko je svjestan, to može biti dijete koje se nekome uželi, odrasla osoba ili neko stariji, koji se poželio plesanja iz mladosti... Htjeli smo to da pokažemo, ono kad nekoga poželiš, pa kad se susreteš sa njim sve ono što si doživljavao u sebi se ne kaže, već se nekako preskoči”, priča Laka.

“I ta riječ 'poželjenje' se nekako sama stvorila i predivna je. Mada ne znam da li je uopšte gramatički pravilna, ali razumije svako šta znači kad se kaže poželjenje...”, dodao je on.

Spot za pjesmu “Poželjenje”, naći će se u konkurenciji za najbolji spot iz regiona u okviru MTV top liste “Domaćica”, a Laka ističe da mu je plasman bitan.

“Volio bih da uvijek budemo na prvom mjestu, zbog toga se i snimaju spotovi. Prošli put smo bili neko vrijeme na vrhu. Drago je čovjeku kad vidi da neko glasa za to što je radio”, pojasnio je on i dodao da uvijek pušta pjesme i spotove da se “sami bore, pa ne zna dokle će stići ovaj put”.

Laka priznaje da gleda “Domaćicu”, a o spotovima konkurencije kaže:

“Ima stvarno izvrsnih spotova, kao na svjetskoj sceni. Sviđa mi se od ovih iz Crne Gore - “Who See”. Divan je spot za pjesmu “Đe se kupaš... malog puža”, to mi je predivno, ovom prilikom bih pozdravio te momke”, uz smijeh je poručio Laka.

Galerija

Bonus video: