Drugi Sea dance festival od 16. do 18. jula

samo državljani Crne Gore mogu od petka 12. decembra kupiti promotivne karte po cijeni od 19,99 eura
3 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 03.12.2014. 11:55h

Drugi Sea Dance festival biće održan u Crnoj Gori od 16. do 18. jula 2015. godine na Jazu a samo državljani Crne Gore mogu od petka 12. decembra kupiti promotivne karte po cijeni od 19,99 eura.

Više od 80.000 posjetilaca prošlo je za tri dana kroz kapije Sea Dance Festivala, na kojem su osim glavnih zvijezda - Jamiroquaija, Underworlda i Example-a, nastupili i Damir Urban, Rambo Amadeus, Who See, Bad Copy, Eyesburn, Lollobrigida, Darkwood Dub, Klingande, Juan Atkins, Eddy, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder.

Sa prvog Sea dance festivala

“Jedinstvena , čarobna lokacija, međunarodni ugled koji je već stečen, kao i jubilarna godina za EXIT, obećavaju da će novo izdanje Sea Dance festivala biti muzički događaj koji će se pamtiti, te stoga ne propustite da nabavite ulaznice po najpovoljnijim cijenama”, stoji u saopštenju.

Sljedeća godina biće u znaku spektakularne proslave 15. rođendana EXIT-a. EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a provod će se nastaviti na Sea Dance Festivalu od 16. do 18. jula na plaži Jaz.

U petak, 12. decembra tačno u podne, u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 49 eura za EXIT festival u Novom Sadu, s kojom dobijaju i ulaznicu za Sea Dance Festival na Jazu. Ulosv je uslov registracija za Sea Dance, koja će se vršiti putem sajta www.gigstix.com od 1. do 31. marta 2015. Time će, kako navode organizoatori, dobiti popust od 70% u odnosu na regularnu cijenu EXIT avanture.

“Sea Dance festival je za kratko vrijeme zabilježio ogroman uspjeh ne samo u Crnoj Gori i u regionu, već i na evropskoj festivalskoj sceni. Tako je, nakon nominacija u čak dvije kategorije: za titulu 'Najbolji novi festival' (Best New European Festival), kao i za titulu 'Najbolji festival srednje veličine' (Best Medium-Sized European Festival) na najčuvenijem evropskom festivalskom takmičenju, 'European Festival Awards', a na osnovu glasova preko 1,2 miliona ljudi iz cijelog svijeta, Sea Dance festival ušao u finale u obije kategorije,” ističe se u saopštenju.

Atmosfera sa prvog Sea dance festivala

Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za SEA DANCE i EXIT festivale dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, www.exitfest.org. Broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Bonus video: