The Outvaderz sarađivali sa oskarovcem DJ Paulom

"Već neko vrijeme smo u kontaktu i prije par mjeseci smo inicirali saradnju poslavši mu par matrica ekskluzivno za njega produciranih. Bit “Dolla” je bio pobjednik i Paul je odlučio da iskoristi naš koncept koji je izgrađen oko refrena i nadogradi muzičku podlogu njegovim zaštitnim zvukom"
177 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.11.2014. 14:11h

Crnogorski bitmakeri The Outvaderz - RedLite (Todor Tadić) i DJ Mono ( Nikola Rajović), nedavno su ostvarili saradnju sa američkim reperima, a u pitanju je produkcija za Da Mafia 6ix feat. Fiend and La Chat.

“The Outvaderzi su ovom prilikom ostvarili saradnju sa oskarovcem DJ Paulom i zajedno producirali singl za novi projekat njegove Da Mafia 6ix ekipe, koji je krajem prošlog mjeseca pod nazivom “Hear Sum Evil” objavljen za Scale A Ton Entertainment”, pojasnio je za Vijesti Rajović. On je otkrio da su do DJ Paula, poznatog repera koji iza sebe ima šest albuma i Oskara za pjesmu "It's Hard out Here for a Pimp" iz filma “Hustle & Flow”, došli preko Rajovićeve The Coming radio emisije.

“Već neko vrijeme smo u kontaktu i prije par mjeseci smo inicirali saradnju poslavši mu par matrica ekskluzivno za njega produciranih. Bit “Dolla” je bio pobjednik i Paul je odlučio da iskoristi naš koncept koji je izgrađen oko refrena i nadogradi muzičku podlogu njegovim zaštitnim zvukom”, ispričao je on.

Pjesma "Payin Top Dolla" može se čuti na sajtu YouTube.

“Ovo je naš najveći placement do sada. Veoma smo zadovoljni krajnjim rezultatom i ponosni na saradnju sa oskarovcem, ipak, to se dešava veoma rijetko, posebno sa ovih geografskih koordinata”, navodi Mono.

Tadić i on ranije su za album “Nemam ti kad” klape Who See, napravili matricu za pjesmu “Po puteva”, a o planovima za budućnost, Rajović je kazao:

“Trenutno radimo na nekoliko projekata kako za inostrano tako i za regionalno tržište, koji će svjetlost dana ugledati naredne godine. Fokus ipak na američko kao najveće hiphop tržište i dok istražujemo i inkorporiramo nove trendove u naš zvuk, ostajemo lojalni hard core hip hopu kao nečemu što nam je najbliže i što definitivno u najvećoj mjeri oblikuje i odlikuje našu muziku”.

The Outvaderz su ranije sarađivali sa Nappy Roots ekipom, Big Omeezyjem i Ričom Hilom (sin kreatora Tomija Hilfigera).

Njihove pjesme mogu se poslušati na njihovoj Soundcloud strani.

Galerija

Bonus video: