Italija pobjednik dječjeg Eurosonga, Maša i Lejla na 14. mjestu

Bilo je to debitantsko učešće Crne Gori na Junior Evroviziji na kojoj su se Maša i Lejla predstavile pjesmom "Budi dijete na jedan dan"
69 pregleda 5 komentar(a)
Maša Vujadinović, Lejla Vulić, Foto: Facebook.com
Maša Vujadinović, Lejla Vulić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 15.11.2014. 21:01h

Maša Vujadinović i Lejla Vulić, predstavnice Crne Gore na dječijem Eurosongu, završile su takmičenje na 14. mjestu na takmičenju u Malti.

Bilo je to debitantsko učešće Crne Gori na Junior Evroviziji na kojoj su se Maša i Lejla predstavile pjesmom "Budi dijete na jedan dan" Slavena Knezovića.

Djevojčice su nastupile pod rednim brojem deset obučene u crne jakne i šarene suknje. Na sceni su, za razliku od dobrog dijela ostalih izvođača, bez pomoći plesnih grupa same izvele koreografiju profesorice sa Akademije dramskih umjetnosti sa Cetinja Sanje Garić, ali im žiri očigledno nije bio naklonjen pa su završile takmičenje na trećem mjestu otpozadi.

Pobjednik Junior Eurosonga je Vinćenco Kantijelo iz Italije koji je nastupio sa pjesmom "Tu Primo Grande Amore", a 14-ogodišnji mladi pjevač osvojio je 159 poena. Ovo je bio prvi nastup Italije na dječijem Eurosnogu. Drugo mjesto zauzela je Bugarska sa 147, a treće Jermenija sa 146 poena. Četvrta je bila Malta, domaćin takmičenja koje je prije tri dana otvoreno svečanošću koja je održana u 600 godina staroj palati.

Crna Gora je osvojila 24 poena, tri više od pretposljednjeg San Marina, a 11 od posljednje Hrvatske. Od zemalja iz okruženja Slovenija je osvojila 29 poena, a Srbija 61.

Bonus video: