Dječaci objavili spot za "Bile starke"

U “Bilim starkama” glavne uloge igraju Vedrana Grčić, Dominika Čotić, Anamarija Frankić i Ana Grepo
408 pregleda 0 komentar(a)
Dječaci, Bile starke, Foto: Screenshot (YouTube)
Dječaci, Bile starke, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.11.2014. 18:23h

Dva mjeseca nakon što je objavio singl “Bile starke” splitski rep trio Dječaci ga je ekranizovao.

Vojko Vrućina, Zondo i Ivo Sivo radnju su opisali kao “žene i nasilje”. Ideju i scenarijo potpisuju Dječaci i Miki, režiju i postprodukciju Zondo i Milan Latković koji je bio snimatelj, dok je Zondo i montirao video.

U “Bilim starkama” glavne uloge igraju Vedrana Grčić, Dominika Čotić, Anamarija Frankić i Ana Grepo.

Vojko Vrućina ranije je za “Vijesti” otkrio da se nasljednik uspješnog albuma “Istina” može očekivati do proljeća iduće godine u izdanju Croatia Recordsa. S.S.

Da li ste ikada poželjeli da iznajmite umjetnika? Sada ćete to i moći, a u ponudi se našao i crnogorski avangardni roker, Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus. Na "kulturnoj ekstravaganci", događaju nazvanom “Rentakultura” koji će se održati danas u bivšem "Eurosalonu" u Beogradu uz Ramba će se, među umjetnicima koji se mogu rentirati, naći i Sergej Trifunović, Ida Prester, Zoran Kesić, Neda Arnerić, Marko Vidojković... Događaj čiji je cilj da skrene pažnju na loše stanje u umjetnosti, počeće tribinom "Treba li se prodati i kako" na kojoj će učestvovati Srđan Dragojević, Dimitrije Vojnov, Luna Lu, a atrakcija večeri biće "Kulturni bordel" u kome će pomenuti umjetnici moći da se iznajme za 500 dinara. Pisac Marko Vidojković smatra da se na ovaj način slikovito prikazuje koliko su umjetnici marginalizovani u Srbiji.

"Ovo je još jedan u nizu vapaja gluvoj državi da se stane na put uništenju umjetnika, ali i da mi zaradimo malo keša", ironično je kazao Vidojković, prenosi "Blic".

Bonus video: