"Felini" režirao spot Božu Bulatoviću

Nakon što promoviše ovaj spot, Božo obećava a njegovi fanovi neće puno čekati na novi
1 komentar(a)
Božo Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Božo Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.10.2014. 14:57h

Crnogorski kantautor Božo Bulatović snimio je spot za numeru “Voštana figura” sa aktuelnog albuma “Gorski car”, koji je objavljen sredinom 2012. godine. Za režiju i kameru bio je zadužen Ranko Razić, a dio kadrova snimljen je u Švedskoj.

“Biće to lijep video izraz i to zahvaljujući Ranku koga je Žera (Dražen Žerić, frontmen Crvene jabuke) prije nekoliko godina, kada nam je snimao spot za zajedničku pjesmu, nazvao Felini. Radnja u spotu ne prati tekst pjesme, jer u posljednje vrijeme to i praktikujem, ali će svakako biti lijepa priča u kojoj će pored mene učestvovati i mlada Ivana Jovanović”, otkriva Bulatović. Prema njegovim riječima, montaža videa uskoro će biti gotova, pa će publika ubrzo imati priliku da ga vidi.

“Prva verzija špota je već izmontirana i baš juče smo gledali kako izgleda. Zaista je Ranko snimio toliko predivnih kadrova, da prosto ne znamo kako sve da ih smjestimo u spot. Zato će nam trebati još nekih desetak dana kada ću napraviti promociju i to najvjerovatnije u Delta Cityju, kao što je to bio slučaj i do sada”, objašnjava Bulatović. Nakon što promoviše ovaj spot, Božo obećava a njegovi fanovi neće puno čekati na novi.

“Ili ću ekranizovati pjesmu 'Taman đevojka’ ili ću možda čak snimiti spot za jednu novu baladu, koja će se naći na narednom projektu”, najavljuje Bulatović, dodajući da sa svojim bendom “Prihofenomeni” koji čine braća Dario i Damir Marsić i Veljko Kopitović, redovno vježba.

“Imali smo nedavno svirku na sportskom aerodromu Špiro Mugoša. Vjerovatno ćemo u skorije vrijeme imati još nekoliko nastupa, ali za sada ne mogu da otkrijem više detalja”, zaključuje Bulatović.

Bonus video: