Filmski kadrovi u spotu Alibabića

Mislim da će se mnogi pronaći u pjesmi “Baš mi je dobro”, a u nekim stihovima sam se i sam pronašao, kaže Alibabić
8 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2014. 15:11h

Crnogorski pjevač Danijel Alibabić tokom protekla dva dana snimio je u Beogradu spot za numeru „Baš mi je dobro“.

On je prije nekoliko dana objavio tekst na Facebook profilu koji potpisuje Dragan Brajović Braja, dok je za muziku bio zadužen Saša iz Torpico benda.

Alibabić je spot prvi put radio sa ekipom koja stoji iza imena IDJ Videos, a za “Vijesti” otkriva da je atmosfera na snimanju bila odlična.

"Neki kadrovi su filmski. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, ima jako provokativnih scena koje sam snimio sa manekenkom Zoranom. Ponosan sam na ovu pjesmu i spot", priznao je Alibabić koji se nada da ekipi neće dugo trebati da isti izmontira.

"Očekujemo da će uspjeti da privedu video kraju za nekih deset dana. Nakon toga ću napraviti promocije u Crnoj Gori i Srbiji, jer vjerujem u ovu pjesmu za koju smatram da zaslužuje da joj se posveti maksimalno pažnja", obećava Alibabić koji je zbog skandala oko razvoda početkom godine bio u žiži javnosti.

No kako tvrdi, ova pjesma nije autobiografska, iako ima djelova u kojima se pronalazi.

"Mislim da će se mnogi pronaći u ovoj pjesmi, a u nekim stihovima sam se i sam pronašao. Zato sam odlučio da od sada biram isključivo pjesme koje ću da doživim na prvu loptu, jer će i publika moći da osjeti tu emociju", tvrdi Alibabić.

Na pitanje kome je htio da poruči "da mu je dobro", odgovorio je:

"Samo je naziv pjesme optimističan, tekst zapravo i nije baš. Ali svi se nadamo boljim vremenima. Ovo je samo faza", nada se sagovornik “Vijesti”.

Iako je najavio preseljenje u Beograd, Alibabić i dalje najviše vremena provodi u svom rodnom gradu, a o razlozima kaže:

"Kad god odlučim da želim određen period da promijenim sredinu, nešto se dogodi i spriječi moje planove. Zato više neću da pravim planove, biće ono što je suđeno. U svakom slučaju redovno posjećujem Beograd, nije mi daleko", kroz smijeh ističe Alibabić i otkriva da ovaj singl nije najava drugog albuma.

"Album je ozbiljna stvar u koju treba uložiti mnogo novca, truda, rada. Svjesni smo u kakvom je stanju i sama diskografija, pa za sada ne razmišljam o albumu, već samo o ovom singlu. Ukoliko se situacija promijeni, naravno da ću sa zadovoljstvom početi da radim na drugom albumu, jer muzika je moj život i ona me čini srećnim", poručuje Alibabić.

Galerija

Bonus video: