Punkreas u Beogradu: Sviraće sa najjačim imenima pank zvuka

U Beogradu će se svirati i numere sa predstojećeg albuma
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2014. 18:33h

Nikšićki pank sastav Punkreas biće jedini učesnik iz Crne Gore na predstojećem Streetriffs festivalu u Beogradu koji će početi 4. septembra. Nikšićani će se predstaviti prve večeri sa beogradskim bendovima Birtija, Prilično Prazni, Žuta Minuta i Skadrila.

Prije ovog festivala, članovi Pankreasa i metal bend Gomila nesklada krenuće na zajedničku mini turneju po Srbiji i Crnoj Gori od sljedećeg mjeseca. Oni će 1. septembra svirati u Brusu, dan kasnije u Kruševcu, 3. u Kragujevcu. Turneja će se okončati nastupom na domaćem terenu, na Bedem festu u Nikšiću 6. septembra.

"Pozvani smo da sviramo na Streetriffs festu, pa smo odlučili da usput povežemo još nekoliko svirki sa Gomilom nesklada i par prijateljskih bendova iz Srbije. Čast nam je da sviramo na pomenutom festivalu na kojem će se okupiti gotovo sva najjača imena pank zvuka iz regiona", kazao je gitarista Punkreasa Mihailo Bulajić. On je najavio da će njegov bend u Beogradu svirati nove pjesme sa predstojećeg albuma čiji je radni naziv "Majmunska posla", a iste će promovisati na Bedem festu.

"Vrlo je moguće i da će izaći do tada, biće na Internetu, a na fizičko izdanje ćemo morati da pričekamo, jer trenutno nismo u stanju finansijski to da podržimo", kazao je Bulajić. Punkreas iza sebe ima jedan album "Glavom kroz zid" iz 2009, a do sada je više puta odlazio na turneje, svirajući kako po regionu, tako i šire.

Galerija

Bonus video: