LOVE HUNTERS

Pjesma iz filma o životu Mumina

“Spot je izmontiran od scena iz filma i radi se o našoj staroj numeri koja je našla svoje mjesto u filmu"
66 pregleda 0 komentar(a)
Love Hunters, Foto: Facebook
Love Hunters, Foto: Facebook
17.02.2019. 18:09h

Spot za numeru “Kim”, novosadskog benda “Love Hunters”, koja je se nalazi i na soundtracku filma “Love Hunters: Priče iz njujorškog taksija”, premijerno će biti prikazan na MTV kanalu u ponedjeljak od 20 časova, a nešto više o pjesmi i filmu, za “Vijesti” je ispričao frontmen grupe, Milan Mumin.

“Spot je izmontiran od scena iz filma i radi se o našoj staroj numeri koja je našla svoje mjesto u filmu, a do sada nije imala spot, pa smo odlučili da ga napravimo, pošto je pjesma i na kompilaciji muzike iz filma”, objasnio je on.

Mumin je otkrio i radnju filma, koji je kako sam priznaje autobiografski.

“Po mom kazivanju je napisan iscrpan scenario, pošto posljednjih desetak godina živim u Njujorku gdje vozim žuti taksi. U pitanju je moja životna priča, ima puno muzike, pa je na neki način i mjuzikl, a ima i puno šaljivih situacija iz taksija”, nagovijestio je muzičar, koji dodaje da je njegova priča naišla na dobar prijem kod publike.

“Svjetsku premijeru filma smo imali prije nekoliko mjeseci u Varšavi na njihovom filmskom festivalu i bile su prelijepe reakcije, a regionalnu, odnosno domaću premijeru film je doživio u Novom Sadu u okviru Cinema City festivala. Sjutradan su uslijedile još dvije projekcije nakon kojih smo festival zatvorili koncertom 'Love Huntersa'”, ispričao je on.

Kada je u pitanju rad na novim pjesmama, Mumin najavljuje da će ih biti, ali podsjeća i na nedavno objavljene numere.

“U suštini na tom soundtracku je nekoliko novih pjesama, kao i u filmu. A potpuno novi singl 'Black and Blue' je izdat prije nekoliko mjeseci”, ispričao je muzičar.

Film “Love Hunters: Priče iz njujorškog taksija”, biće prikazivan u Srbiji od 28. avgusta.

Sve pjesme koje se mogu čuti u filmu u kojem svoj lik tumači Mumin, a pored kojeg igraju i Jelena Stupljanin, Elenor Hačins, Majkl Denola, Anika Peterson i drugi, mogu se čuti na kompilaciji.

Priča o muzičaru koji voli taksi

Love Hunters: Priče iz njujorškog taksija” priča je o dogodovštinama Milana Mumina u Njujorku, u kojem on vozi taksi kako bi finansirao prvi američki album.

Pred samo snimanje on gubi basistu, pa među njujorškim muzičarima pronalazi zamjenu, ali i romantična osjećanja koja će probuditi djevojka koja svira bas.

U trenutku kada probe krenu, Milanovo dugogodišnja djevojka iz Srbije stiže u Njujork sa veoma različitim planovima za njihovu budućnost.

Ovo je prvi srpsko-engleski mjuzikl, u kojem su veliki prostor dobile pjesama novosadskog benda.