Još više publike na Refreshu druge večeri, večeras se očekuje novi rekord

Večeras kao hedlajneri nastupiće uživo detroitski tandem Octave One i Kaiserdisco iz Njemačke
96 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2014. 11:16h

Ritam osmog Refresh festivala pojačao se dodatno druge večeri, kada su status hedlajnera pred oko tri hiljade posjetilaca opravdali Steve Bug, Mladen Tomić i Will Atkinson.

Uvod u novu festivalsku epizodu napravila je zvijezda prve noći, Mauro Picotto, koji je fanovima u Kotoru priredio iznenađenje nastupivši po danu u plažnom baru Baywatch, gdje se održavaju žurke zagrijavanja za duge noći u superklubu Maximus.

Mauro Picotto

Festivalski program već od 22 časa otvorio je nastupom na glavnoj bini novosadski DJ SMT#nG, a dobru atmosferu dodatno je podigao novljanski DJ Miloš Rakonjac poznatiji publici kao A.P. Oko 01:30 pozornica u centralnom dijelu Maximusa bila je spremna za dvočasovni nastup berlinskog „džentlmena tehna“ Steve Buga, koji je nerijetko isticao svoje oduševljenje Kotorom i festivalom:

"Prvi put sam u Crnoj Gori i Kotor me je oduševio već od samog ulaska u Stari grad! Nisam mogao da pretpostavim da se Refresh održava na ovako spektakularnoj lokaciji. Klub je zaista impresivan, a publika veoma otvorena i nije mi bilo teško da im se prepustim do kraja".

DJ Be Good

Već od 03:30 svoj nastup započeo je još jedan međunarodno priznat izvođač, ali ovog puta sa naših prostora, popularni banjalučki DJ i producent sa velikim uspjehom na međunarodnoj sceni, Mladen Tomić.

"Kotor poznajem godinama i sve što bih rekao o gradu je suvišno, jer je njegov ugled prevazišao balkanske okvire vijekovima unazad.Nastupao sam već u nekadašnjem kotorskom klubu Secondo Porto, ali večeras sam prvi put vidio Maximus uživo i jednostavno prevazilazi sve priče i fotografije koje sam slušao i gledao".

Slične impresije imao je i mladi škotski producent Will Atkinson koji je predvodio program Trance bine:

"Veoma malo sam znao o Kotoru i Crnoj Gori, ali poslije Refresha imam veliku želju da ovdje ponovo dođem, možda na neki duži odmor. Klub je veoma neobičan, pravi dragulj o kojem ću mnogima da pričam u Škotskoj“. Pored njega, zvuke trensa sinoć su isporučivali i beogradski duo Offline, te podgorički DJ Bee. Posebna fešta kao i prethodne noći, bila je na Fresh bini, kojom je sinoć gospodarila DJ asocijacija "Beat at Joe’s" u sastavu Be Good, Gilerz, Cule i Vlado Marković. Ako je suditi prema brojnoj publici koja je od početka do samog kraja održavala vrelu atmosferu na ovoj bini, uspjeh Podgoričana u Maximusu nije izostao.

Fanovi Willa Atkisona

Večeras, u trećoj i finalnoj večeri na Refreshu, kao hedlajneri nastupiće uživo detroitski tandem Octave One i Kaiserdisco iz Njemačke, te još Claudia Cazacu, Sagor Mash, Double Needle, Slobodan Popović P.S, Soft85, Budo Šuković, Bodzie, Buba, Sivi i Pashton Kutcher. Ulaznice za pojedinačne večeri prodavaće se na ulazu u Maximus po nepromijenjoj cijeni od 10 eura, kao i preko dana u pivnici „As“ na glavnom kotorskom trgu.

Galerija

Bonus video: